Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αποθέωσε τον… διεθνή Καπίνο ο αθλητικός διευθυντής της Ζαντχάουζεν!

Η επιστροφή του Στέφανου Καπίνο στην Εθνική μας ομάδα οδήγησε τον αθλητικό διευθυντή της Ζαντχάουζεν Μικαΐλ Καμπατσά να… πλέξει το εγκώμιό του.

Η επιστροφή του Στέφανου Καπίνο στην Εθνική μας ομάδα οδήγησε τον αθλητικό διευθυντή της Ζαντχάουζεν Μικαΐλ Καμπατσά να… πλέξει το εγκώμιό του.

Διεθνής ποδοσφαιριστής για την Ζάντχαουζεν, σε επίπεδο εθνικών ομάδων ανδρών; Κι όμως, υπάρχει και δεν είναι άλλος από τον «δικό μας», Στέφανο Καπίνο!

Η επάνοδος του δανεικού από την Βέρντερ Βρέμης γκολκίπερ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ομάδας από την Βάδη-Βυτεμβέργη.

Όπως κι έγινε, με τον αθλητικό διευθυντή της Ζάντχαουζεν, Μικαΐλ Καμπατσά, να πλέκει το εγκώμιο του Καπίνο, παραδεχόμενος παράλληλα ότι δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει η ομάδα του τον 28χρονο πορτιέρο και του χρόνου.

«Ήθελε πολύ να παίξει, για να δείξει τι μπορεί να κάνει. Έχει βοηθήσει πραγματικά την ομάδα μας. Στην δύσκολη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, έχει ηγετικό ρόλο, εντός αλλά κι εκτός γηπέδου. Επιβεβαιώνει την θέση του με σταθερά καλές εμφανίσεις», είπε ο Καμπατσά.

Και πρόσθεσε: «Άξιζε την κλήση στην Εθνική. Ο Στέφανος είναι ένας ευχάριστος τύπος και ένας τερματοφύλακας που επικοινωνεί πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να πω όχι, αλλά είναι δεδομένα ένας πολύ καλός τερματοφύλακας για το επίπεδο της δεύτερης κατηγορίας».

Ο Καπίνο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βέρντερ μέχρι το 2022 και, εκπεφρασμένος στόχος του, είναι να γυρίσει το καλοκαίρι στην Βρέμη για να γίνει το νούμερο ένα των «πράσινων».

πηγή: Sport-FM

πηγή: Foto: Tom Weller/dpa – WICHTIGER

Διαβάστε επίσης

Back to top button