Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το ντέρμπι της «Θύελλας» η Μεγάλη Βρύση!

Η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης επικράτησε της Θύελλας Ροδωνιάς με 3-0 σκορ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Ντζιαβίδα.

Η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης επικράτησε της Θύελλας Ροδωνιάς με 3-0 σκορ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Ντζιαβίδα.

Η τοπική Θύελλα, επικράτησε της φιλοξενούμενης συνονόματης, όπως και στον α΄γύρο, παίρνοντας τη νίκη δίκαια και άνετα θα μπορούσαμε να πούμε, απέναντι στη Ροδωνιά, η οποία ναι μεν έπαιξε φιλότιμα, αλλά δεν απείλησε σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα τους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι έχοντας την υπεροπλία στον πάγκο-σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους- και με περισσότερες δυνάμεις, είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλο το παιχνίδι, πέτυχαν στο α΄μέρος δύο τέρματα και ένα στο δεύτερο και στη συνέχεια έδωσαν χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά, κατεβάζοντας το ρυθμό, για να κυλίσει έτσι το παιχνίδι μέχρι το τέλος.

ΓΚΟΛ:

18΄μετά από σέντρα από τη δεξιά πλευρά και τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Ζαγγανά, ο Ζουμπόπουλος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά άνοιξε το σκορ για το 1-0.

30΄σειρά του έμπειρου Καλύβα να σημειώσει με προσωπική ενέργεια το 2-0

45΄δοκάρι οριζόντιο είχαν οι γηπεδούχοι.

47΄ο Βασιλάρης , ο οποίος μόλις είχε μπει σαν αλλαγή, με κοντινό δυνατό σουτ σημείωσε το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή η διαιτησία του Αναγνώστου Κ. και των βοηθών του Τσουκνίδα Ι. και Γρέσσου Ματ.

ΣΗΜ: μΤο σωματείο της Ροδωνιάς ευχαριστεί τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία και τους εύχεται καλή συνέχεια στα υπόλοιπα εναπομείναντα παιχνίδια.

Oι ενδεκάδες του αγώνα:

“ΘΥΕΛΛΑ”Μ.ΒΡΥΣΗΣ (Μανίτα Αφρ.):Αναστασίου,Ντάλιος, Γιαννέλης(70΄Επίσκοπος), Τόλιας(70΄Κασάπας), Λεπίδας, Κατσάρας(70΄Σκούρας), Καλύβας, Τζανετάκος(46΄Βασιλάρης), Πέπερας(46΄Ασπιώτης), Σωτηρόπουλος, Ζουμπόπουλος

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Γ.): Ζαγγανάς, Μπακογιάννης, Κρέτσης, Κόκκοτας, Κολόκας, Σβούκας, Γαλανός Γ., Γαλανός Φ. Αγγέλης, Καλαντζής(28΄λ.τρ. Τζόλης), Ντζιαβίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button