Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Από 2.20 έως 3.15 στο MLS !

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Kαλησπέρα και καλή Κυριακή, χθες κάναμε το 3/3 στις προτάσεις μας και οποίος μας ακολούθησε πληρώθηκε. Σήμερα θα πάμε με το mls, με τρεις αναμετρήσεις τα ξημερωματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Σινσινάτι-Νιού Ίνγκλαντ, Ορλάντο-Ρέντ Μπούλς και Σιάτλ-Πόρτλαντ. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

(01:00 | 22.7.2019)

To νεοφώτιστο Σινσινάτι μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες με Χιούστον και Σικάγο παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Ουάσινγκτον και ηττήθηκε με 4-1. Το Νιου Ινγκλαντ μεσοβδόμαδα κέρδισε με 4-0 το Βανκούβερ. Το τελικό σκορ να κρίνεται πλασματικό μιας και τα 3 τελευταία τέρματα του Νίου Ίνγκλαντ μπήκαν από το 82΄ μέχρι το 90΄. Παρόλα αυτά το Νίου Ίνγκλαντ δείχνει ότι έχει βρει ένα ρυθμό και μια σταθερότητα στο παιχνίδι του. Έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 5 τελευταία με 4/5 να έρχονται g/g και 4/5 over 2.5 ενώ 2/5 ήταν over 3.5. Με αυτά τα στατιστικά συν τις απουσίες  που μαζεύτηκαν για το Σινσινάτι θα πάμε με το 2Χ & over 2.5 goal με απόδοση 2.35.

Διάβασε εδώ ρεBETης | Ζεστή Κοιλάδα

 

 ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ-ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ

(02:30 | 22.7.2019)

Το Ορλάντο πήρε ισοπαλία μεσοβδόμαδα από το Πόρτλαντ αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και ισοφαρίστηκε στο 82΄. Οι Ρέντ Μπούλς έχασαν μεσοβδόμαδα απο το Τορόντο με 3-1 αν και πίεζαν σε όλο το παιχνίδι. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 63΄. Κάπου εκεί απόκτησε κάποιο ενδιαφέρον το παιχνίδι αλλά στο 72΄ από μια κόντρα δέχτηκαν το 3-1 και κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Οι Ρέντ Μπούλς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν μια δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Το Ορλάντο είναι ομαδα στα μέτρα τους και μπορούν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Θα πάμε με το 2Χ & over 2.5 goal με απόδοση 3.15

Διάβασε εδώ MLS | ΑΤΛΑΝΤΑ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

 ΣΙΑΤΛ ΣΑΟΥΝΤΕΡΣ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ

(04:30 | 22.7.2019)

Το Σιάτλ δεν είχε αγώνα για το πρωτάθλημα και έδωσε φιλικό αγώνα με την Ντόρτμουντ όπου ηττήθηκε με 3-1. Στα προηγούμενα 4 παιχνίδια πρωταθλήματος προέρχεται από 3 νίκες και 1 ήττα. Με τρία από αυτά να τελειώνουν με over 2.5. To Πόρτλαντ έρχεται από δυο σερί ισοπαλίες και οι δυο με γκολ με το Κολοράντο και το Ορλάντο. Το Σιάτλ δεν έχει απουσίες, σε αντίθεση με το Πόρτλαντ που πηγαίνει στο ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ακτής με μια απουσία και πέντε αμφίβολους. Θα πάμε με το 1Χ & over 2.5 goal με απόδοση 2.20 θεωρώντας πως το Σιάτλ έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα απόψε.

Δες εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button