Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Διπλό για Ντιναμό, Κοπεγχάγη και ΑΠΟΕΛ!

Τα αποτελέσματα του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League!

Τα αποτελέσματα του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League!

CHAMPIONS LEAGUE – 2ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ – 1ος ΑΓΩΝΑΣ

Σαμπουρτάλο – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: 0-2

(Όρσιτς 67′, Πέτκοβιτς 77′ (πεν.))

Νίκη – μισή πρόκριση για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που καθάρισε με 0-2 τη Σαμπουρτάλο στην Τιφλίδα και πλέον έχει τεράστιο προβάδισμα για τον επαναληπτικό.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 67′ ο Όρσιτς ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Πέτκοβιτς με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Δε Νιού Σεντς – Κοπεγχάγη: 0-2

(Σωτηρίου 18′, Σκοφ 61′ (πεν.))

Με τον Πιέρο Σωτηρίου να σκοράρει, η Κοπεγχάγη πέρασε εύκολα με 0-2 από την έδρα της Δε Νιού Σεντς στην Ουαλία και πλέον έχει τεράστιο προβάδισμα για τον επαναληπτικό.

Το σκορ για την Κοπεγχάγη άνοιξε στο 18′ ο Κύπριος διεθνής, Πιέρος Σωτηρίου ενώ το 0-2 διαμόρφωσε στο 61′ ο Σκοφ με πέναλτι.

Αϊντχόφεν – Βασιλεία: 3-2

(Μπρούμα 14′, Λάμερς 90′, Μάλεν 90+3′ – Αγέτι 45+1′, Αλντερέτε 79′)

Ματσάρα στην Ολλανδία μεταξύ της Αϊντχόφεν και της Βασιλείας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-2 στις καθυστερήσεις.

Το σκορ για την PSV άνοιξε στο 14′ ο Μπρούμα ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Αγέτι έφερε το ματς στα ίσα. Στο 79′ ο Αλντερέτε έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2 αλλά στο 90′ ο Λάμερς έφερε και πάλι το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2. Τη νίκη στους Ολλανδούς χάρισε στις καθυστερήσεις ο Μάλεν.

Σούτιεσκα Νίκσιτς – ΑΠΟΕΛ: 0-1

(Ντε Βινσέντι 42′ (πεν.))

Μεγάλη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ που με πέναλτι του Ντε Βινσέντι στο 42′, πέρασε με 0-1 από την έδρα της Σούτιεσκα Νίκσιτς στο Μαυροβούνιο, παίρνοντας μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό.

Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός: 0-0

Διαβάστε επίσης

Back to top button