Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στοίχημα:Σεντονάτες επιλογές

Φουλ στοιχηματική δράση....

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκε ακόμη μία αγωνιστική, το σαββατοκύριακο, σημαντικών  πρωταθλημάτων και περνάμε πλέον, στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα προγνωστικά Champions league, που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πλέον μπαίνουν στο παιχνίδι μεγάλες ομάδες, γνωστές ομάδες, που θα δώσουν πολλά για να περάσουν στους ομίλους. Πρώτο μεγάλο εμπόδιο το σημερινό για πολλούς. Πάμε να δούμε ποιες επιλογές έχουμε κάνει.

Σαμπουρτάλο-Δυναμό Ζάγκρεμπ (20:30):

Ξεκινάμε με την πρώτη μας επιλογή που είναι το ματς της Δυναμό Ζάγκρεμπ με την Σαμπουρτάλο. Η ομάδα από τη Γεωργία κέρδισε εκτός έδρας την Σέριφ Τιρασπόλ με 0-3 αλλά σε έναν τρελό επαναληπτικό αγώνα έχανε με 0-3 από την αντίπαλό της στο μισάωρο, το ματς έμεινε εκεί, η Σαμπουρτάλο σκόραρε, έκανε το 1-3 και πέρασε δια πυρός και σιδήρου. Παίζει ακόμα έναν γύρο και κληρώθηκε με έναν αντίπαλο που πέρσι εντυπωσίασε, είναι σαφώς ανώτερος και δεν θα χρειαστεί μόνο τύχη για να περάσει. Ούτε να το διανοείται δε θέλει η Δυναμό ότι δε θα τα καταφέρει. Δεν είναι Σέριφ, έχει το 2/2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματός της και δείχνει ξανά μεγάλη δύναμη και φυσικά τα δόντια της. Η Σαμπουρτάλο δεν πατάει καλά. Αγνοεί τη νίκη, αφού έχει μόνο μία σε 5 ματς. Παλεύει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και σίγουρα κάτι θα αφήσει. Άπειρη, μετριότατη, αστεία άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που δεν θα ρισκάρει την παρουσία της στον επόμενο γύρο. Πάμε με το 2+όβερ 2.5 στο 1.80 (Stoiximan) καθώς προβλέπουμε ότι θα θελήσει να το καθαρίσει από σήμερα το ματς.

Αϊντχόφεν-Βασιλεία (21:00):

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με το ματς της Αϊντχόφεν που υποδέχεται την Βασιλεία. Ένα ματς μεγάλο, γνωστό ζευγάρι, ομάδες προβεβλημένες και φυσικά δεν χρειάζονται συστάσεις. Σίγουρα όμως, δεν θα πετάξουμε την πρόβλεψή μας αβασάνιστα. Έχουμε μια δευτεραθλήτρια που δεν έγινε πρωταθλήτρια, ξέπεσε, έκανε ό,τι γινόταν για να παίξει ως αδύναμη σε έναν αγώνα δίχως αύριο. Μια Αϊντχόφεν που στα δύσκολα λυγίζει, χάνεται, πελαγοδρομεί. Έχασε κάποιους παίκτες, πήρε άλλους, κράτησε τον κορμό της και από την εικόνα των φιλικών της τα συμπεράσματα που καλούμαστε να βγάλουμε είναι αρνητικά. Κέρδισε μόνο τον Άρη, έχασε τα υπόλοιπα, φανέρωσε αμυντικές και περισσότερο επιθετικές αδυναμίες και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιο επίπεδο. Πόσο ενθαρρυντικό είναι ότι δέχθηκε 3 γκολ από τη Νις ας πούμε;;; Η Βασιλεία από την άλλη με έναν έμπειρο βασικό κορμό και κάποιες προσθήκες είναι μεγάλο και ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο στην Ελβετία. Έπαθε κι έμαθε και πέρσι μετά τον οδυνηρό κι εξευτελιστικό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, και από την απώλεια τίτλου. Δεν θα επιτρέψει άλλον διασυρμό, θετικά τα φιλικά της και έδειξε ότι και στην Ελβετία αλλά και γενικά ως ομάδα ότι είναι έτοιμη. Οι μπουκ δεν μαθαίνουν, η γηπεδούχος έχει κάκιστη άμυνα και η Βασιλεία δεν χαρίζεται. Οι αποδόσεις είναι υποτιμητικές, ιδίως αν σκεφτούμε ότι η φιλοξενούμενη έχει και ματς επίσημο στα πόδια της. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο συν ότι είναι μια ομάδα με επίθεση-φωτιά, που δε θα διστάσει να σκοράρει. Άλλωστε, αν δεν το κάνει δε θα έχει τύχη. Πάμε με το όβερ 0,5 γκολ Βασιλείας στο 1.65 (Stoiximan).

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το διαδικτυακό στοίχημα αλλά και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την σελίδα του sportbet.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button