Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Δευτέρα με επιλογές πανω από 2.00

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, λίγες οι επιλογές σήμερα όπως και κάθε Δευτέρα το σύστημα συνεχίζει σε “Τρίξι”, 2-3 κατά κόσμον. Φτιάχνουμε τρεις δυάδες και μια τριάδα και ζητάμε τουλάχιστον μια δυάδα για να πάρουμε το ποντάρισμα μας πίσω. Και οι τρεις επιλογές πάνω από τις 2 μονάδες από την Β’ Γαλλίας, την Ρουμανία και την Νορβηγία. Παμε παρακάτω να τα δουμε λίγο πιο αναλυτικά τις επιλογές.

ΣΑΡΣΜΠΟΡΓΚ 08-ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 20:00

Η Σάρσμποργκ 08 δεν τα κατάφερε με την Βίκινγκ μεσοβδόμαδα αν και το πάλεψε καλά. Με αποβολή και ένα πέναλτι στο 88΄ έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας και έφυγε με άδεια χέρια. Η Μπόντο τα κατάφερε εκτός έδρας στην έδρα της Κριστιανσούντ, κέρδισε 2-1 αν και έπαιζε με 10 από το 66΄. Η Μπόντο έχει από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα και βρίσκετε στην πρώτη τριάδα. Η Σάρσμποργκ στην προτελευταία θέση πάνω από την τελευταία Στρόμσγκοσετ και χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς. Θα πάμε με το2Χ & over 1.5 με απόδοση 2.10 καθώς η φόρμα της Μπόντο και η ευκαιρία της στο γκολ δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΑΣΤΡΑ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ 21:00

H Βιτορούλ στην βρίσκεται στη 2η θέση μετά από 5 αγώνες, και η Άστρα στην 8η. Η Βιτορούλ έρχεται απο δύο ισοπαλίες με 2-2 και θα κυνηγήσει την νίκη εκτός στην έδρα της Άστρα. Οι γηπεδούχοι δεν παίζουν άσχημα απλά ορισμένα αμυντικά λάθη τους έχουν στερήσει μέχρι στιγμής και άλλους βαθμούς. Και οι δυο ομάδες έχουν τις ίδιες ικανότητες και τις ίδιες αδυναμίες. Οι αδυναμίες παρουσιάζονται αμυντικά και για τους δύο, ενώ και οι δύο έχουν ικανότητα στο σκοράρισμα, με την Βιτορούλ να είναι λίγο καλύτερη σε αυτό το κομμάτι. Πολύ ψηλά το over 2.5 στο 2.15 και αξίζει την επιλογή.

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

OΣΕΡ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 21:45

H Γκινγκάμπ ξεκίνησε με στόχο την επιστροφή στα μεγάλα του Σαμπιονά αλλά όπως και η Κάεν ακόμη δυσκολεύεται στην προσαρμογή. Η Οσέρ ακόμη μια χρονιά δεν κάνει καλό ξεκίνημα. Και οι δύο βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα και οι βαθμοί αρχίζουν ήδη να γίνονται πάρα πολύ σημαντικοί. Η Οσέρ έχει δυο ήττες και μια νίκη απέναντι στην Λε Μάν με 2-0 στην έδρα της. Η Γκινγκάμπ έχει 1-1-1 και έρχεται από βαριά ήττα στου Κούπ ντε Λίγκ με 4-1 από την Ορλεάν. Η νίκη για την Γκινγκάμπ μετά και την ντροπιαστική ήττα απο την Ορλέαν κρίνεται επιτακτική. Κάποια στιγμή θα στρίψει πιθανόν και σήμερα. Επιλογή το 2Χ & over 1.5 στην εξαιρετική απόδοση 2.50 και αξίζει το ρίσκο.

Διαβαστε εδω περισσοτερες προτασεις απο το us-sportsbet.com

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΑΡΣΜΠΟΡΓΚ 08-ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

2Χ & over 1.5 (2.10)

ΑΣΤΡΑ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ

over 2.5 (2.15)

OΣΕΡ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

2Χ & over 1.5 (2.50)

Διαβάστε επίσης

Back to top button