Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανοικτά όλα για τον Άρη!

Άρης και ΑΕ Λεμεσού έμειναν στο 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης» και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Κύπρο.  

Europa League: Δεύτερος προκριματικός γύρος 
ΑΡΗΣ-ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: 0-0 
ΓΗΠΕΔΟ: Κλ. Βικελίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στιούαρτ Άτγουελ (Αγγλία)

Άρης και ΑΕ Λεμεσού έμειναν στο 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης» και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Κύπρο.

Το ματς

Ο Άρης μόλις στο 5ο λεπτό απείλησε και είχε την ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Ντιγκινί με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ιντέγε, αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός έστειλε την μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντιγκινί απέφυγε υπέροχα τον Αντρέ Τεϊξέιρα και έκανε το σουτ, με τον Βοζίνια να μπλοκάρει. Ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αρκετά καλός, αλλά στο 39΄υπήρξαν αρκετά νεύρα από Άρη και ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι, το οποίος δεν δόθηκε αφού ο διαιτητής θεώρησε πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή και είχε βγει άουτ και μετά υπήρχε το χέρι από το γύρισμα του Ιντέγε. Τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία και δοκάρι. Ο Σούντγκρεν έκανε το σουτ με τον Βοζίνια να διώχνει στο πλάι, ενώ στη συνέχεια ο Φετφατζίδης πήρε το ριμπάουντ και σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Έτσι, το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα που μπήκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Άρης έδειξε να έχει και πάλι τον έλεγχο, αλλά η ομάδα της Κύπρου ήταν αυτή που απείλησε, αφού στο 70′ είχε και δοκάρι, μετά από ωραίο σουτ του Γκαζαριάν. Αρχικά, η μπάλα βρήκε δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Τόνσο έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή, με τον Βοζίνια να κρατάει με εντυπωσιακή επέμβαση το 0-0. Ο Άρης είχε ακόμα μια τρομερή ευκαιρία και δοκάρι στο 87′. Ο Ματίγια μετά το κακό διώξιμο των αμυντικών κάνει το σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι, ενώ μετά ο Ντιγκινί πήρε το ριμπαουντ, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Τελικά, μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να μένει.

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Σούνγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπάσα (74’ Σάσα Λούκας), Τόνσο (84’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (65’ Λάρσον), Ιντέγε.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα Α., Τζούνιορ (79’ Κοέλιο), Γκοντάλ, Γουίλερ (88’ Αβραάμ), Τεσέιρα, Γκαστανάγκα, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς (62’ Γκαζαριάν)(, Αγκάνοβιτς, Χουράδο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button