Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Όλα τα αποτελέσματα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League!

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς...

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς…

EUROPA LEAGUE – 2ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ – 1ος ΑΓΩΝΑΣ

Πιούνικ Ερεβάν – Γιάμπλονετς: 2-1

Η Πιούνικ νίκησε με 2-1 τη Γιάμπλονετς στην Αρμενία και πήρε ελαφρύ προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της Τσεχίας.

Βέντσπιλς – Γκζίρα Γιουνάιτεντ: 4-0

Η Βέντσπιλς καθάρισε με 4-0 την Γκζίρα στη Λετονία κάνοντας διαδικαστικού χαρακτήρα τον επαναληπτικό στη Μάλτα.

Γκαμπάλα – Ντιναμό Τιφλίδας: 0-2

Τεράστιο διπλό με 0-2 πέτυχε η Ντιναμό Τιφλίδας στην έδρα της Γκαμπάλα, παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση.

ΑΕΚ Λάρνακας – Λέφσκι Σόφιας: 3-0

Η ΑΕΚ Λάρνακας καθάρισε εύκολα με 3-0 τη Λέφσκι Σόφιας στην Κύπρο και πλέον έχει τον απόλυτο έλεγχο εν όψει του επαναληπτικό στη Βουλγαρία.

Παρτιζάνι – Σέριφ Τίρασπολ: 0-1

Η Σέριφ πέρασε με 0-1 από την έδρα της Παρτιζάνι στην Αλβανία παίρνοντας μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό στη Μολδαβία.

Ουτρέχτη – Ζρίνσκι Μόσταρ: 1-1

Ουτρέχτη και Ζρίνσκι Μόσταρ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην Ολλανδία, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μικρό προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στη Βοσνία.

Τσικχούρα Σακίρ – Αμπερντίν: 1-1

Η Αμπερντίν δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Τσικχούρα Σακίρ στη Γεωργία, ωστόσο το τελικό 1-1 δίνει στους Σκωτσέζους μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό.

Αλασκέρτ – Στεάουα Βουκουρεστίου: 0-3

Με το επιβλητικό 0-3, η Στεάουα πέρασε από την έδρα της Αλασκέρτ στην Αρμενία, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό του Βουκουρεστίου.

Άρσεναλ Τούλα – Νέφτσι Μπακού: 0-1

Η Νέφτσι Μπακού πέρασε με 0-1 από την έδρα της Άρσεναλ Τούλα στη Ρωσία παίρνοντας ελαφρύ προβάδισμα για τον επαναληπτικό του Αζερμπαϊτζάν.

Μαλάτια Σπορ – Ολίμπια Λιουμπλιάνα: 2-2

Τρομερό παιχνίδι στην Τουρκία μεταξύ της Μαλάτια και της Ολίμπια Λιουμπλιάνα που ήρθαν ισόπαλες 2-2. Στη Σλοβενία πλέον θα κριθούν τα πάντα.

Λέχια Γκντάνσκ – Μπρόντμπι: 2-1

Η Λέχια Γκντάνσκ νίκησε με 1-0 την Μπρόντμπι στην Πολωνία και πλέον πηγαίνει στη Δανία για τον επαναληπτικό με στόχο να διαφυλάξει το μικρό προβάδισμα που αοεκυησε.

Μλάντα Μπόλεσλαβ – Ορνταμπάσι: 1-1

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Μλάντα Μπόλεσλαβ και Ορνταμπάσι στην Τσεχία και πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Καζακστάν.

Μόλντε – Τσουκαρίτσκι: 0-0

Η Μόλντε δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Τσουκαρίτσκι, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στη Σερβία πλέον η πρόκριση.

Σαχτέρ Σόλιγκορσκ – Έσμπιεργκ: 2-0

Μεγάλη νίκη με 2-0 πέτυχε η Σαχτέρ Σόλιγκορσκ στη Λευκορωσία απέναντι στην Έσμπιεργκ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για τον επαναληπτικό στη Νορβηγία.

Φλόρα Ταλίν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 1-2

Η Άιντραχτ δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε στην Εσθονία με αντίπαλο τη Φλόρα, με το τελικό 1-2 υπέρ των Γερμανών να μην έχει τελειώσει τίποτα ακόμα όσον αφορά την πρόκριση.

Χάουγκεσουντ – Στουρμ Γκρατς: 2-0

Τεράστια νίκη με 2-0 της Χάουγκεσουντ απέναντι στη Στουρμ Γκρατς στη Νορβηγία, με τους γηπεδούχους πλέον θα έχουν το πάνω χέρι για τον επαναληπτικό στην Αυστρία.

Κόναχς Κουέι Νόμαντς – Παρτιζάν: 0-1

Νίκη αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να τελειώσει την πρόκριση από σήμερα πέτυχε η Παρτιζάν στην έδρα της Κόναχς Κουέι Νόμαντς. Οι Σέρβοι πέρασαν με 0-1 από την Ουαλία και πλέον πρέπει να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ.

Λοκομιτίβ Πλόβντιβ – Σπάρτακ Τρνάβα: 2-0

Με δύο πέναλτι, η Λοκομιτίβ Πλόβντιβ νίκησε με 2-0 τη Σπάρτακ Τρνάβα στη Βουλγαρία παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό στη Σλοβακία.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Οσίγιεκ: 1-0

Με το ”φτωχό” 1-0, η ΤΣΣΚΑ νίκησε την Οσίγιεκ στη Σόφια παίρνοντας μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό στην Κροατία.

Χάποελ Μπερ Σεβά – Καϊράτ Αλμάτι: 2-0

”Καθαρή” νίκη για τη Χάποελ Μπερ Σεβά που με 2-0 απέναντι στην Καϊράτ Αλμάτι πήρε μεγάλο προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στο Καζακστάν.

Βίντι – Βαντούζ: 1-0

Η Βίντι δεν κατάφερε να τελειώσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση αφού νίκησε με μόνο 1-0 τη Βαντούζ από το Λιχτενστάιν.

Νόρκεπινγκ – Λιεπάγια: 2-0

Η Νόρκεπινγκ νίκησε με 2-0 τη Λιεπάγια στη Σουηδία παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Λετονίας. Οι γηπεδούχοι ήταν εξ αρχής το φαβορί.

Πιάστ Γκλίβιτσε – Ρίγα: 3-2

Ματσάρα στην Πολωνία μεταξύ της Πιάστ Γκλίβιτσε και της Ρίγα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 3-2. Μεγάλο υπέρ τα δύο εκτός έδρας γκολ για τους Λετονούς.

Λουκέρνη – Κλάκσβικ: 1-0

Με το ”φτωχό” 1-0 η Λουκέρνη νίκησε την Κλάκσβικ στην Ελβετία παίρνοντας μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό στα Νησιά Φερόε.

Άλκμααρ – Χάκεν: 0-0

Απίστευτη γκέλα για την Άλκμααρ που ”κόλλησε” στο 0-0 με τη Χάκεν στην Ολλανδία. Τα πάντα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό στη Σουηδία.

Γάνδη – Βιτορούλ: 6-3

Σε μία ματσάρα με 9 γκολ, η Γάνδη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί νικώντας με 6-3 τη Βιτορούλ. Χρειάζονται τεράστια υπέρβαση οι Ρουμάνοι για να πάρουν την πρόκριση.

Ζενές Ες – Γκιμαράες: 0-1

Δυσκολεύτηκε αλλά τουλάχιστον νίκησε η Γκιμαράες που πέρασε με το ”φτωχό” 0-1 από την έδρα της Ζενές Ες στο Λουξεμβούργο παίρνοντας μικρό προβάδισμα.

Γουλβς – Κρουσέιντερς: 2-0

Η Γουλβς σπατάλησε ένα τσουβάλι ευκαιρίες απέναντι στην Κρουσέιντερς με το τελικό 2-0 να μοιάζει πολύ λίγο. Σε κάθε περίπτωση οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τον επαναληπτικό στη Βόρεια Ιρλανδία.

Μπούντουτσνοστ – Ζόρια: 1-3

Νίκη – μισή πρόκριση για τη Ζόρια που πέρασε με 1-3 από την έδρα της Μπούντουτσνοστ στο Μαυροβούνιο και πλέον έχει τεράστιο προβάδισμα για τον επαναληπτικό στην Ουκρανία.

Ντομζάλε – Μάλμε: 2-2

Ματσάρα και μοιρασιά για Ντομζάλε και Μάλμε που ήρθαν ισόπαλες 2-2 στη Σλοβακία. Μικρό προβάδισμα για τους Σουηδούς.

Ρέιντζερς – Πρόγκρες Νιεντερκόρν: 2-0

Η Ρέιντζερς έκανε το καθήκον της απέναντι στην Πρόγκρες Νιεντερκόρν παίρνοντας τη νίκη με 2-0 που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για τον επαναληπτικό στο Λουξεμβούργο.

Στρασβούργο – Μακάμπι Χάιφα: 3-1

Τεράστια νίκη με 3-1 για το Στρασβούργο απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Οι Γάλλο πλέον έχουν μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση.

Βαλούρ – Λουντογκόρετς: 1-1

Και πάλι καλα να λέει η Λουντογκόρετς που βρήκε την ισοφάριση και μαζί το εκτός έδρας γκολ. Το τελικό 1-1 της δίνει μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό στη Βουλγαρία.

Εσπανιόλ – Στιαρνάν: 4-0

Χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση η Εσπανιόλ επιβεβαίωσε ότι είναι το απόλυτο φαβορί στο ζευγάρι και με νίκη 4-0 τελείωσε από σήμερα την πρόκριση. Στην Ισλανδία ο επαναληπτικός.

Λέγκια Βαρσοβίας – Κουόπιο: 1-0

Η Λέγκια Βαρσοβίας πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κουόπιο και μαζί μικρό προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικό στη Φινλανδία.

Σάμροκ Ρόβερς – Απόλλων Λεμεσού: 2-1

Ο Απόλλωνας Λεμεσού γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Ιρλανδία από τη Σάμροκ Ρόβερς ωστόσο το εκτός έδρας γκολ μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο για τον επαναληπτικό στην Κύπρο.

 

Τορίνο – Ντέμπρετσεν: 3-0

Η Τορίνο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Ντέμπρετσεν και με νίκη 3-0 έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της Ουγγαρίας.

Χόνβεντ – Κραϊόβα: 0-0

Ντουνάισκα Στρέντα – Ατρόμητος: 1-2

Άρης – ΑΕ Λεμεσού: 0-0

Διαβάστε επίσης

Back to top button