ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Αρκάντιους “The Wonderman” Πιχ! (pics+vids)

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αρκάντιους Πιχ και το LamiaSports σας παρουσιάζει το who is who του Πολωνού σέντερ φορ.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αρκάντιους Πιχ και το LamiaSports σας παρουσιάζει το who is who του Πολωνού σέντερ φορ.

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται κοντά και σε προχωρημένες επαφές με τον Πολωνό σέντερ φορ, Αρκάντιους Πιχ.

Ο Πολωνός αποτελεί μια αρκετά καλή λύση για την επιθετική γραμμή της Λαμίας, όπου θα της προσθέσει εμπειρία.

Το LamiaSports όπως κάνει σε κάθε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Λαμία, θα σας παρουσιάσει το who is who του Πολωνού.

Αρκάντιους Πιχ

Ο Αρκάντιους Πιχ γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1985 στην Πολωνία, έχει 1,71υψος είναι 34 ετών και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ.

Έχει τεράστια εμπειρία και από το πολωνικό πρωτάθλημα αλλά και από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η ομάδα η οποία τον έκανε γνωστό ήταν η Ρουχ Χορζόβ, με την οποία έχει συμπληρώσει 102 συμμετοχές, 30 γκολ και 12 ασίστ.

Η τελευταία ομάδα που έπαιξε ήταν Σλάσκ Βρότσλαβ με την οποία έχει παίξει σε 62 παιχνίδια έχοντας 15 γκολ και 6 ασίστ.

Μεταξύ άλλων ο Πιχ έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Λεμεσού μετρώντας 27 παιχνίδια, 9 γκολ 1 ενώ στην Κύπρο έπαιξε και στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Εκτός από την Κύπρο εκτός Πολωνίας ο Αρκάντιους έπαιξε στο τουρκικό πρωτάθλημα και στην Σίβασπορ μετρώντας μόλις 9 ματς.

Τέλος ο Αρκάντιους Πιχ έχει παίξει και 4 φορές με την Εθνική Πολωνίας.

Όπως βλέπετε και στο παραπάνω σχέδιο, ο 34χρονος σέντερ φορ έχει παίξει 121 παιχνίδια στην κορυφή της επίθεσης έχοντας 51 γκολ και 13 ασίστ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις τις μεσοεπιθετικης γραμμής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button