FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τεννές: «Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα για τη σωτηρία»

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε στη  χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Κέρκυρας ο Μπάμπης Τεννές.

Στην καλή απόδοση ανά διαστήματα αλλά και στον πολύ σημαντικό πόντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΑΟΚ Κέρκυρας, ο Μπάμπης Τεννές.

Ο τεχνικός των Φθιωτών είπε ότι η ομάδα του έχει ένα μικρό προβάδισμα για την παραμονή, τονίζοντας βέβαια πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

«Όσο πλησιάζουμε στο τέλος κάθε πόντος είναι πάρα πολύ σημαντικός. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τον πόντο. Είχαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο κλειστήκαμε λίγο πίσω, η Κέρκυρα ήταν καλύτερη και γλιτώσαμε σε δύο τρεις φάσεις. Αυτό που μετράει είναι ο πόντος, έχουμε ένα μικρό προβάδισμα για τη σωτηρία, αλλά οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές είναι δύσκολες για τις ομάδες που εμπλέκονται.

Έχω περάσει πολλά χρόνια εδώ, έχω φίλους, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει επαγγελματισμός και δεν μπορώ να μη δηλώσω χαρούμενος για τον πόντο, που μπορεί να αποδειχθεί πόντος σωτηρίας. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε καλό Πάσχα», δήλωσε ο Τεννές.

Επίσης, πρόσθεσε ότι δεν τον απασχολεί η νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της ΑΕΛ, λέγοντας ότι κοιτάζει μόνο τη δική του ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button