ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πόσο «αποτιμάται» το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Αν και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις στον ΠΑΣ Λαμία, πάμε να δούμε πόσο κοστίζει αυτή την στιγμή το «κυανόλευκο» ρόστερ.

Αν και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις στον ΠΑΣ Λαμία, πάμε να δούμε πόσο κοστίζει αυτή την στιγμή το «κυανόλευκο» ρόστερ.

Με τη βοήθεια του transfermarkt λοιπόν,  θα δούμε σήμερα πόσο αποτιμάται το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία με τα τωρινά δεδομένα, τις μεταγραφές και τις απώλειες ποδοσφαιριστών που είχε η ελληνική ομάδα.

Όμως, πριν ξεκινήσουμε πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Το transfermarkt.com είναι μια ιστοσελίδα που κάνει μια αποτίμηση της αξίας του κάθε ποδοσφαιριστή. Το ποσό που αναφέρει δίπλα στο όνομα του κάθε παίκτη, παγκοσμίως, δεν είναι oύτε το κόστος του συμβολαίου του, ούτε τα χρήματα που παίρνει στην ομάδα. Η αποτίμηση της αξίας του κάθε παίκτη γίνεται με βάση το παρελθόν του, τα στατιστικά του και το τι έκανε την προηγούμενη σεζόν.

Πάμε να δούμε τώρα πιο αναλυτικά, τι αναφέρει για τον ΠΑΣ Λαμία το transfermarkt:

Όπως μπορείτε να δείτε, το κόστος του φετινού ρόστερ της Λαμίας ανέρχεται στα 5,20 εκατομμύρια €.

Είναι πολύ λιγότερο από το προπέρσινο και αρκετά μικρότερο από το περσινό κόστος του ρόστερ.

Το μεγαλύτερο κόστος τώρα από τους ποδοσφαιριστές το έχει ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος έχει τιμή 450χιλ €, ενώ την ίδια ακριβώς αξία έχει και ο Ντάνι Μπεχαράνο.

Έπειτα, τους ακολουθούν οι Μάρκος Βελλίδης, Ελίνι Δημούτσος και Τάσος Καραμάνος με κόστος 400χιλ€.

Τέλος ας περάσουμε να δούμε αναλυτικά τους ποδοσφαιριστές και το κόστος που τους αναλογεί σύμφωνα πάντα με το transfermarkt.com:

Διαβάστε επίσης

Back to top button