Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει τη ρεβάνς… και προκρίνεται ο Ολυμπιακός!

Στη ρεβάνς του 0-0 στη Τσεχία, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, διαφορετικά θα πάει Europa League (21:30 Novasports 2).

Στη ρεβάνς του 0-0 στη Τσεχία, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, διαφορετικά θα πάει Europa League (21:30 Novasports 2).

Στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στη ρεβάνς του 0-0 της Τσεχίας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να χαρακτηρίζει “τελικό” το συγκεκριμένο ματς, για την ομάδα του.

Σημειώνεται πως μόνο η νίκη δίνει την πρόκριση στον Ολυμπιακό, αφού η Πλζεν προκρίνεται με νίκη και με ισοπαλία με γκολ.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει και προκριθεί, τότε, στον τρίτο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει την Μπασάκσεχιρ. Αν αποκλειστεί, θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League με την Αντβέρπ.

Στο πρώτο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν, ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός, αφού η τσεχική ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Στη ρεβάνς, ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα με Σα κάτω από τα δοκάρια, Μεριά, αντί του τραυματία Παπαδόπουλου, και Σεμέδο στόπερ, Τσιμίκα στο αριστερό και Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα των Μασούρα, Βαλμπουενά και Ποντένσε μπροστά τους και ο Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο αναμένεται να βρίσκονται οι Τζολάκης, Μπα, Τοροσίδης, Καμαρά, Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς, ενώ μια θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Μπρούνο και Ντουρμισάι. Εκτός 18άδας θα μείνουν Καραργύρης, Ανδρούτσος και Κούτρης.

Η Βικτόρια Πλζεν θα παραταχθεί χωρίς τον ηγέτη της μεσοεπιθετικά, Τσέρμακ, που έμεινε στην Τσεχία λόγω τραυματισμού. Η πιθανότερη σύνθεσή της είναι: Χρούσκα, Λιμπέρσκι, Ρέζνικ, Μπράμπετς, Πέρνιτς, Μίχαλικ, Κάλβατς, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Κόπιτς, Κρμέντσικ.

Διαιτητής στο Ολυμπιακός-Πλζεν θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίν Μουνουέρα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button