FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας «πάνθηρας» που τον λέγανε Αντέτζο!

Το γκολ του Φακούντο Μπερτόλιο «έκλεψε» σίγουρα την παράσταση στον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό. Όμως δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον «πάνθηρα» του ΠΑΣ Λαμία, Ντάνιελ Αντέτζο!

Ο Μπερτόλιο με το απίστευτο γκολ που πέτυχε, έδωσε μια από τις σημαντικότερες νίκες του πρωταθλήματος στον ΠΑΣ Λαμία. Μαζί με τη νίκη έδωσε και τρεις βαθμούς που ισούνται με έξι καθώς η ομάδα τους είχε ανάγκη όσο τίποτα άλλο.

Βέβαια, μπορεί το γκολ και η εμφάνιση του Μπερτόλιο να «έκλεψαν» την παράσταση, όμως σημαντικό ρόλο στο να πάρει η Λαμία τη νίκη αυτή έπαιξε και ο σέντερ μπακ, Ντάνιελ Αντέτζο.

Ο Νιγηριανός σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν πραγματικός «πάνθηρας» καθώς δεν άφησε σε καμία φάση από τα μάτια του τον βασικό σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος απείλησε μόλις μία φορά.

Ο Αντέτζο ακόμη και όταν ο Δώνη έβαλε τρεις σέντερ φορ στο παιχνίδι ήταν πάντα εκεί, έκοβε κάθε μπαλιά και δεν άφηνε καμία κεφαλιά εντός της περιοχής να καταλήξει σε αντίπαλο!

Τρία κλεψίματα και τρεις επεμβάσεις καθώς και 2 εύστοχες μεταβιβάσεις ήταν τα νούμερα του «πάνθηρα» από το σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button