Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Βλέπει» Καμαράσα η Κρίσταλ Πάλας!

Δυναμικά κινείται η Κρίσταλ Πάλας για τον Καμαράσα της Μπέτις.

Δυναμικά κινείται η Κρίσταλ Πάλας για τον Καμαράσα της Μπέτις.

Πιθανή φαντάζει η επιστροφή του Βίκτορ Καμαράσα στην Αγγλία, με την Κρίσταλ Πάλας να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Μπέτις για να τον κάνει δικό της, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Στο συμβόλαιο του 25χρονου Ισπανού μέσου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης της τάξης των 25 εκατ. ευρώ, ενώ το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει στη Λεβάντε, από την οποία είχε πάρει μεταγραφή πριν δύο καλοκαίρια για τη Μπέτις, έναντι 7 εκατ. ευρώ.

Το φετινό καλοκαίρι, η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να προσθέσει 60 εκατ. ευρώ στα ταμεία της από την πώληση του Άαρον Βαν-Μπισάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η μοναδική αγορά που έχει κάνει έως τώρα είναι του Τζόρνταν Αγιού, για τον οποίο ξόδεψε μόλις 2,8 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς, έχει χρήματα να ξοδέψει για την ενίσχυσή της, με το άλλο όνομα που ακούγεται έντονα, πέρα από του Καμαράσα, να είναι αυτό του Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού.

Βέβαια, ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει δύο ακόμη αγγλικές ομάδες και συγκεκριμένα, η Γουέστ Χαμ και η Μπέρνλι, με την Πάλας να συγκεντρώνει πάντως τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει.

Θυμίζουμε ότι ο Καμαράσα, ο οποίος προς το παρόν προπονείται με τη Μπέτις υπό τις οδηγίες του Ρούμπι, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Kάρντιφ, ως δανεικός από τη σεβιγιάνικη ομάδα, σημειώνοντας 32 εμφανίσεις στην Premier League και 5 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button