Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φουλ για Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ

Focus στον Λεβαδειακό από τον ΠΑΟΚ. Στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς έχουν πλέον το μυαλό τους οι παίκτες του «δικεφάλου» που έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για το 2018.

Οι μίνι διακοπές εορτών ανήκουν στο παρελθόν για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του δικεφάλου», που έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για το νέο έτος και πλέον κινούνται σε ρυθμούς Λεβαδειακού.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποδεχθεί το Σάββατο (06/01, 17:15) τους Βοιωτούς στην Τούμπα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (02/01) περιελάμβανε δουλειά τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και σε αυτό της τακτικής. Μετά την προθέρμανση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας σε μικρές εστίες. Στην συνέχεια κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έναν στίβο μάχης που έστησε το τεχνικό επιτελείο, με εμπόδια, ενώ το τελευταίο μέρος του προγράμματος ήταν αφιερωμένο στην τακτική με παιχνίδι 10 vs 10 σε μία εστία. Γλύκος και Ελ Καντουρί συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και δουλεύουν προκειμένου να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς. Την Τετάρτη (03.01) ο «δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button