Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάει για το «μπαμ» η Ξάνθη!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών της με μια σημαντική κίνηση για τα δεδομένα της είναι η ομάδα της Ξάνθης.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών της με μια σημαντική κίνηση για τα δεδομένα της είναι η ομάδα της Ξάνθης. Ο Εντουάρντο Τεσέιρα όπως όλα δείχνουν θα αποτελεί εφεξής παίκτη των Θρακιωτών.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος που ανήκει στην Μπράγκα της Πορτογαλίας και έχει περάσει με επιτυχία από την Εστορίλ ( Liga Nos επίσης), όντας ο φυσικός της ηγέτης, είναι τελικά το «μπάμ» που είχε προαναγγείλει η Ξάνθη το περασμένο διάστημα μέσα από τα Social Media διαφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ενίσχυση της στον επιθετικό άξονα.

Παίκτης που στην γνωστή σελίδα αξιολόγησης ποδοσφαιριστών «transfermarkt» κοστολογείται 1.250.000 € και αποτέλεσε εδώ και 1,5 μήνα τον πρώτο στόχο της διοίκησης των Θρακιωτών για την θέση «10» . Μόνο εύκολο πράγμα δεν είναι, άλλωστε, για μια ομάδα να αποκτά ποδοσφαιριστή από την Μπράγκα. Υπήρξε μεγάλη υπομονή, δόθηκε χρόνος και με συνεχείς επαφές ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου, κατάφερε να φέρει εις πέρας την συμφωνία.

Ο Εντουάρντο, αγωνίζεται ως δεκάρι που παίζει και ως winger, με πολύ ποιότητα, μυαλό και ταχύτητα στο παιχνίδι του, έρχεται να ελέγξει τον ρυθμό, να κάνει την διαφορά στο γήπεδο και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το… status της ομάδας στην μεσοεπιθετική της γραμμή που είναι καθ’όλα ανανεωμένη .Αυτή ήταν η 13η μεταγραφή της Ξάνθης που φυσιολογικά θα είναι και η τελευταία.

Η Ξάνθη ολοκληρώνει μια δύσκολη αλλά παραγωγική περίοδο που η διοίκηση της ομάδας πήρε «φωτιά» ώστε να ανανεώσει το έμψυχο δυναμικό με ποδοσφαιριστές που θα έρθουν με διάθεση να προσφέρουν και –κυρίως- σε καλή ηλικία, ικανοί για εξέλιξη. Ένα κράμα ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που θα προσπαθήσει να ανεβάσει επίπεδα την ομάδα κάνοντας τον κόσμο της να ξεχάσει δια παντός την περσινή κακή αγωνιστική σεζόν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button