ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Η ΤΣΚΚΑ Μόσχας προσέφερε πόστο στον Τζαγκόεφ, εκείνος θέλει να παίξει και μιλάει με τη Λαμία»

Στη Ρωσία ισχυρίζονται πως ο Αλαν Τζαγκόεφ δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και παραμένει σε «ανοικτή γραμμή» επικοινωνίας με τη Λαμία.

Στη Ρωσία ισχυρίζονται πως ο Αλαν Τζαγκόεφ δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και παραμένει σε «ανοικτή γραμμή» επικοινωνίας με τη Λαμία.

Από τα κυρίαρχα θέματα των ρωσικών αθλητικών δρώμενων είναι το τι μέλει γενέσθαι με τον Αλαν Τζαγκόεφ και ότι αφορά το μέλλον του διεθνή μεσοεπιθετικού απασχολεί εκτενώς τα εκεί media. Ο 33χρονος αποκάλυψε πως ενδέχεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας και μάλιστα υπήρξαν πρόσφατα δημοσιεύματα συμπατριωτών του που υποστήριζαν πως οι σχετικές επαφές έχουν προχωρήσει.

Παράλληλα σε εκεί ιστοσελίδα φιλοξενούνται δηλώσεις του Σάκη Τσικνή, αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Λαμίας, ο οποίος φέρεται να είπε πως «ενδιαφερόμαστε για τον Τζαγκόεφ και διαπραγματευόμαστε μαζί του. Θα επιδιώξω το Σάββατο να τον συναντήσω», και πριν από λίγο μερίδα του εκεί Τύπου προσέθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο σχετικό «σήριαλ».

Σύμφωνα λοιπόν με τα σχετικά δημοσιεύματα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπου ο Τζαγκόεφ έχει αγωνιστεί για περισσότερες από 10 σεζόν του προσέφερε πόστο στο club, όμως εκείνος δεν θέλει ακόμη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και μιλάει με τη Λαμία. Μάλιστα δεν αναφέρουν αν έχει κάποια άλλη πρόταση στα χέρια του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button