ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ηλίας Μπαγινέτας: «Όλοι μας θα πρέπει απλά να απολαμβάνουμε αυτό που δημιούργησε ο κ. Παπαϊωάννου!»

Ο άλλοτε αρχηγός και κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Ηλίας Μπαγινέτας εγραψε τη δική του άποψη για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο άλλοτε αρχηγός και κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Ηλίας Μπαγινέτας εγραψε τη δική του άποψη για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Περίπου 10 χρόνια πέρασε στην ομάδα του ΑΣ Λαμία, ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός Ηλίας Μπαγινέτας και πλέον τιμά την ομάδα των βετεράνων του συλλόγου.

Έχοντας λοιπόν αυτή την εμπειρία των δέκα χρόνων στην «κυανόλευκη» ομάδα, ο Μπαγινέτας αποτύπωσε τη δική του γνώμη μέσω μίας ανάρτησής του στο facebook, για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον σύλλογο, με την αποχώρηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου, τη φυγή του Μάκη Χάβου αλλά και τα αρνητικά και θετικά σχόλια φίλων και οπαδών που ακούγονται αριστερά και δεξιά.

Διαβάστε αναλυτικά τα λόγια του Ηλία Μπαγινέτα:

Επειδή διαβάζω στο διαδίκτυο για τις εξελίξεις στην ομάδα της Λαμίας και τις απόψεις αρκετών φίλων της ομάδας είτε θετικές είτε αρνητικές θα ήθελα να εκφράσω την δική μου άποψη ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας μιας και ήταν για σχεδόν μια δεκαετία δεύτερο σπίτι μου.

Όλοι μας θα πρέπει απλά να απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε την τελευταία πενταετία στην πόλη μας αυτό που δημιούργησε η διοίκηση του κ. Παπαϊωάννου με αρκετές θυσίες και χρήματα. Τι δημιούργησε; να υπάρχει αξιοζήλευτη οργάνωση. Να βλέπουμε την λαμιάρα μας να παίζει με μεγάλους συλλόγους και να συζητιέται η ομάδα μας σε όλη την Ελλάδα.

Πράγματα που στα προηγούμενα χρόνια είτε εμείς ως ποδοσφαιριστές είτε ως φίλαθλοι θα παρακαλάγαμε να τα δούμε ή δεν θα τα πιστεύαμε ότι θα γίνουν αν μας τα λέγαν τότε. Γιαυτό το μόνο που έχω να προτείνω είναι ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΌΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΌΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ.

πηγή φωτογραφίας: από το facebook προφίλ του Ηλία Μπαγινέτα

Διαβάστε επίσης

Back to top button