ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τον γνωρίζει καλά τον Διαμαντόπουλο ο ΠΑΣ Λαμία!

Ναι είναι αυτός που «σφύραγε» φάουλ ανά ένα λεπτό στον αγώνα με τον Άρη και είναι αυτός που έβγαζε την κίτρινη στους παίκτες του ΠΑΣ Λαμία… χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στην ημέρα τους διαιτητές της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague, η οποία θα βρει τον ΠΑΣ Λαμία να παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ένας γνωστός της Λαμίας, καθώς φέτος έχει «σφυρίξει» άλλες δύο αναμετρήσεις του ΠΑΣ και μάλιστα έχει αφήσει «ανεξίτηλο» το όνομά του στο στόμα των οπαδών της ομάδας αλλά και στους διοικούντες.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ήταν ο πρώτος διαιτητής που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι του ΔΑΚ Λαμίας φέτος, καθώς ήταν ο ρέφερι στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τον Άρη.

Αυτό που θυμόμαστε όλοι από εκείνον τον αγώνα είναι το 0-3 της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την κακή εμφάνιση του ΠΑΣ. Όμως θα έπρεπε να θυμόμαστε και την διαιτησία του Διαμαντόπουλου.

Ο διαιτητής από την Αρκαδία σφύραγε φάουλ αρκετά εύκολα υπέρ της ομάδας του Άρη και τα περισσότερα ήταν γύρω από την περιοχή των γηπεδούχων. Εκτός αυτού, εννοείται πως την κίτρινη κάρτα την έβγαλε περισσότερες φορές για χάρη του ΠΑΣ Λαμία.

Εννοείται πως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνιση της ομάδας αλλά όπως είχε πει και στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, «αν σφυρίζει φάουλ ανά δύο λεπτά κατά της ομάδας, πως να παίξεις ποδόσφαιρο».

Επίσης, ο Διαμαντόπουλος ήταν διαιτητής και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο 0-0 της 9ης αγωνιστικής. Σε εκείνο το ματς δεν υπήρχαν αρκετά λάθη αλλά υπήρχε ένα και για εμάς σημαντικό.

Στο 61΄της αναμέτρησης ο Μπαράλες γίνεται κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής, δέχεται το μαρκάρισμα από τον Τζημόπουλο, πέφτει στο χορτάρι και ο διαιτητής εκτός ότι δεν έδωσε πέναλτι, έβγαλε και κίτρινη κάρτα για «θέατρο» στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button