Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νέος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ!

Με Γερμανό στη τεχνική ηγεσία συνεχίζει η κυπριακή ομάδα.

Με Γερμανό στη τεχνική ηγεσία συνεχίζει η κυπριακή ομάδα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για το “διαζύγιο” με τον Πάολο Τραμετζάνι, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Ιταλού στην τεχνική ηγεσία.

Αυτός θα είναι ο Τόμας Ντολ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών. Ο Γερμανός έχει μια αξιόλογη προπονητική καριέρα σε Αμβούργο, Ντόρτμουντ, Γκεντσλερμπιρλιγκί, Αλ Χιλάλ, Φερεντσβάρος και στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν δούλεψε στο Ανόβερο.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Thomas Doll.

Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και το Μάιο του 2021.

O Thomas Doll πέραν της λαμπρής ποδοσφαιρικής του καριέρας, ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής από το 2001 και πέρασε από τους πάγκους των Hamburger SV, Borussia Dortmund, Genclerbirligi, Hilal, Ferencvaros με τελευταίο σταθμό το Hannover 96.

Ο κ. Doll ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τον Sporting Director Domenico Teti για όλες τις λεπτομέρειες και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου με την Qarabag FK.

Καλωσορίζουμε τον Thomas Doll στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε καλή δουλειά και να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button