Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι πρώτες μεταγραφικές βλέψεις του ΠΑΟΚ

Το 90% των μεταγραφών της νέας σεζόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στις 20 Ιουνίου, ημέρα έναρξης της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Μια μέρα νωρίτερα θα γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας που θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ, στην προκριματική φάση του Champions League, μεταξύ του Αγιαξ και της Βασιλείας. Ηδη το ποδοσφαιρικό επιτελείο του κυπελλούχου Ελλάδος, προπονητής και αθλητικός διευθυντής, συνεργάζονται για την έγκαιρη και ουσιαστική ενίσχυση της μακεδονικής ομάδας στη διάρκεια του καλοκαιριού και ήδη γίνονται οι πρώτες αναφορές για παίκτες που είναι αναγκαίο να προστεθούν στο υπάρχον ρόστερ.

Τα πρώτα ονόματα που αναφέρονται είναι αυτά του επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα Πέδρο Κόντε, του Ουκρανού αμυντικού της Ντιναμό Κιέβου Γεβχέν Χατσερίντι, του Σέρβου τερματοφύλακα της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αλλά και υπό προϋποθέσεις του αμυντικού του Αμβούργου Κυριάκου Παπαδόπουλου, που έχει και το υψηλότερο κασέ όλων.

Σαν υποψήφιοι να επιστρέψουν στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι θεωρούνται οι Χάρης Χαρίσης από τη βελγική Σεντ Τρούιντεν, ο Βραζιλιάνος Πέδρο Ενρίκε από την Καραμπάχ, ο Γιάννης Μυστακίδης από τον Παναθηναϊκό και οι Δημήτρης Γιαννούλης και Αμρ Ουάρντα από τον Ατρόμητο. Ο τελευταίος πιθανότατα να πωληθεί, ανάλογα με την οικονομική πρόταση που θα γίνει στον ΠΑΟΚ, ενώ οι περισσότεροι των υπόλοιπων δανεικών θα αναδιανεμηθούν σε άλλες ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button