Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με Ζιρού κόντρα στον Παναθηναϊκό η Μίλαν!

O τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ.

O τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ. Την Πέμπτη στο Μιλάνο ο 34χρονος Γάλλος φορ, θα παίξει στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό (14/8).

Μπορεί η κλήρωση για το πρόγραμμα της Serie A της επόμενης σεζόν (2021/22) να έφερε από νωρίς τα… βάσανα στη Μίλαν – αντιμετωπίζει τη Λάτσιο την 3η αγωνιστική – αλλά ο Πάολο Μαλντίνι έδωσε την είδηση στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Ο τεχνικός διευθυντής των Ροσονέρι ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού. Μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός θα βρίσκεται στο Μιλάνο την Πέμπτη (15/7) για ιατρικά, υπογραφές και την ανακοίνωση.

Σύμφωνα με βρετανικά, ιταλικά και γαλλικά media το κόστος του deal θ’ ανέλθει στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί πρόσφατα ν’ ανανέωσε με τους Μπλε μέχρι το 2022, αλλά δεν θα μείνει στο Λονδίνο.

«Θα βρίσκεται αύριο στο Μιλάνο», τόνισε ο Μαλντίνι. Ο Ζιρού θα υπογράψει σύμφωνα με την Equipe συμβόλαιο δύο ετών. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρενόμπλ, ακολούθησαν η Ιστρ και η Τουρ.

Έκανε το ξεπέταγμα με την Μονπελιέ και η Άρσεναλ τον απέκτησε το 2012 αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ. Από τους Γκάνερς τον απέκτησε η Τσέλσι το 2018 αντί 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Γαλλίας, τέσσερα Κύπελλα Αγγλίας, τρία Κομιούνιτι Σιλντ, ένα Champions League και ένα Europa League. Ένα από τα πρώτα ματς του Ζιρού με τη ροσονέρα φανέλα θα είναι κόντρα σε ελληνική ομάδα.

Θα είναι το φιλικό με τον Παναθηναϊκό στις 14 Αυγούστου στην Τεργέστη.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button