ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εκεί επικεντρώνει το μεταγραφικό της ενδιαφέρον η Λαμία!

Η επιστροφή Αντέτζο στον ΠΑΣ Λαμία πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα στην «κυανόλευκη» άμυνα, όμως οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η επιστροφή Αντέτζο στον ΠΑΣ Λαμία πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα στην «κυανόλευκη» άμυνα, όμως οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι μέχρι τώρα κινήσεις!

Ο ΠΑΣ Λαμία παρά την μείωση του μπάτζετ για φέτος, «βγήκε στις αγορές» και μέχρι στιγμής πραγματοποίησε 8 κινήσεις, με τους Κώστα Θεοδωρόπουλο, Μάρκο Βελλίδη, Λουκά Βύντρα, Μανώλη Σάλιακα, Δημήτρη Ανάκογλου, Αλέξανδρο Καραγιάννη, Λούκας Ράμος και ο Ροτζέριο Τουράμ να φοράνε τα «κυανόλευκα».

Επίσης, εκτός από τις μεταγραφές, είχαμε και ανανεώσεις στο ρόστερ, με τους Βάντερσον, Δημούτσο, Μπεχαράνο, Τομάς αλλά και ο Αντέτζο τα βρήκαν σε όλα την «κυανόλευκη» ΠΑΕ και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Οι επόμενες μεταγραφές!

Οι μεταγραφές όμως δεν σταματούν εδώ για τη Λαμία! Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον νέο προπονητή και να τον βοηθήσουν στο έργο του.

Για τον λόγο αυτό, το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως ο ΠΑΣ Λαμία θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός εξτρέμ και μάλιστα σύντομα έτσι ώστε να καλυφθεί η θέση και να ενισχυθεί η ομάδα άμεσα.

Όμως, εκτός από τον απαραίτητο εξτρέμ που θα αποκτηθεί, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και την μεταγραφή ενός 10ριου. Ενός ποδοσφαιριστή υψηλής τεχνικής κατάρτισης, που θα μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα, να «μοιράσει» παιχνίδι και να έχει την δυνατότητα να δημιουργεί φάσεις.

Για να γίνει αυτή η επιλογή βέβαια, θα πρέπει να εξεταστούν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ήδη έχουν προταθεί αρκετοί, όμως αν τελικά αποφασιστεί να ολοκληρωθεί η μετακίνηση ενός «δεκαριού» αυτή θα πραγματοποιηθεί στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button