ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήρθε… για να τελειώσει αυτό που άρχισε ο Βασιλόγιαννης!(pics+vid)

Ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της "κυανόλευκης" κερκίδες επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία και στο ΔΑΚ!!!

Ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της “κυανόλευκης” κερκίδες επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία και στο ΔΑΚ!!!

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι εδώ και λίγες ώρες ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης και το LamiaSports σας θυμίζει για ποιον λόγο αγαπήθηκε και ακόμη λατρεύεται στην «κυανόλευκη» κερκίδα.

Πριν από λίγα λεπτά, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης και ο ΠΑΣ Λαμία ανακοινώθηκε πως θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, μία είδηση που χαροποίησε (σχεδόν) όλη τη πόλη!

Ο Βασιλόγιαννης, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Β΄κατηγορία της Τουρκίας, φορώντας τη φανέλα της Ουμρανίγιεσπορ και έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Τώρα, το LamiaSports θα σας θυμίσει τους λόγους για τους οποίους ο Ανδρέας(!) είναι ακόμη «θρύλος» στη Λαμία και αγαπιέται από το μεγαλύτερο κομμάτι των οπαδών της ομάδας.

Στις 8 Ιουλίου του 2014 ο ΠΑΣ Λαμία παίρνει ως ελεύθερο από τον ΑΟ Χανίων, τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ μέχρι τότε είχε περάσει από τις ομάδες του Εθνικού Πειραιά, Απόλλων Λεμεσού, ΑΟ Γλυφάδας και τον ΑΟ Κέρκυρας.

Την πρώτη του χρονιά στη Λαμία έπαιξε σε 17 ματς της Football League και σε άλλα 2 του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας 3 γκολ και 7 ασίστ.

Τον Ιούλιο του 2015 ο 28χρονος εξτρέμ άφησε την πόλη μας για να επιστρέψει στην Κύπρο και να παίξει στον Ερμή Αραδίππου.

Όταν έφυγε… ο δρόμος έδειχνε μόνο ΠΑΣ Λαμία! Και έτσι και έγινε. Ο Βασιλόγιαννης επέστρεψε για να κάτσει άλλον έναν χρόνο, όπου πανηγύρισε την ιστορική άνοδο της ομάδας στη SuperLeague. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ήταν ο MVP της λαμιώτικης ομάδας, τα 12 γκολ του και οι 10 ασίστς του εκτόξευσαν την ομάδα του ΠΑΣ στην πρώτη κατηγορία της χώρας και τους οπαδούς της ομάδας στον 7ο ουρανό!

Πλέον, επιστρέφει για να τελειώσει αυτό που άρχισε και να βοηθήσει τον ΠΑΣ Λαμία να πετύχει τους στόχους της…

Διαβάστε επίσης

Back to top button