Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κινείται για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται έτοιμος να τελειώσει τις μεταγραφικές υποθέσεις που τον αφορούν, ενισχυόμενος τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στα άκρα της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται έτοιμος να τελειώσει τις μεταγραφικές υποθέσεις που τον αφορούν, ενισχυόμενος τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στα άκρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με τη «Sportday», οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται όντως για την απόσταση του Ματέο Γκαρσία, με τις φήμες των Ισπανικών ΜΜΕ να έχουν βάση. Η διοίκηση των Πειραιωτών προσέγγισε τη Λας Πάλμας και κατέθεσε πρόταση, μάλιστα, για την απόκτηση του Ισπανού εξτρέμ, που άρεσε από την εποχή, όπου αγωνιζόταν στον Άρη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αρέσκεται στην περίπτωσή του.

Οι διαπραγματεύσεις, πάντως, μπορεί να μην είναι καθόλου εύκολες, αν η ισπανική ομάδα επιμείνει να ζητά μεγάλο ποσό, για να τον παραχωρήσει. Σε αυτή την περίπτωση, η ίδια πληροφορία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την εναλλακτική του λύση, που φέρεται να είναι ένας ακραίος επιθετικός από την Πορτογαλία.

Παράλληλα, φαίνεται πως προχωρά το θέμα του παίκτη, που θα καλύψει τη μεσαία γραμμή και, δη, το κενό του Κώστα Φορτούνη. Τα τελευταία 24ωρα, λοιπόν, στο λιμάνι δεν ασχολούνται μόνο με τον Όσκαρ Τρέχο, αλλά και με ακόμη έναν παίκτη, που μάλλον έχουν… ξαναδεί στη μεταγραφική τους λίστα, αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας εμπειρίες και όντας σε νεαρή ηλικία. Κάπως έτσι, η ομάδα μοιάζει να είναι στην τελική ευθεία για τις τελευταίες «πινελιές» ενίσχυσής της.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button