Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Στις 7 Δεκεμβρίου στη Σαουδική Αραβία το Ruiz vs Joshua II

Ο Ruiz ήταν ανένδοτος η ρεβάνς να μη γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Ruiz ήταν ανένδοτος η ρεβάνς να μη γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Andy Ruiz και ο Anthony Joshua θα επαναλάβουν τον μεγαλύτερο αγωνα της χρονιάς στις 7 Δεκεμβρίου στη Ντίρα της Σαουδικής Αραβίας.

Μία συνέντευξη Τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, αν και γνωρίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε μία «προσωρινή εξωτερική αρένα που θα αναγερθεί μόνο για να φιλοξενήσει τον αγώνα.»

Μπαίνοντας στον πρώτο αγώνα τους την 1η Ιουνίου, ο “Destroyer” ήταν αντικαταστάτης του Jarrell Miller, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ μόλις δύο μήνες πριν τον αγώνα. Οι περισσότεροι τον είδαν απλά ως βορά για τον Joshua (22-1, 21 KO), το οποίο φάνηκε δικαιολογημένο όταν ο Joshua τον έριξε στον τρίτο γύρο, αλλά ο Ruiz (33-1, 22 KO) γύρισε γρήγορα την κατάσταση με δύο δικά του νοκ ντάουν. Αν και ο Joshua κατάφερε να ανακάμψει και, φαινομενικά, να ξαναμπεί στον αγώνα, ένα νέο νοκ ντάουν στον έβδομο ανάγκασε τον διαιτητή να παρέμβει.

Έκτοτε, ο Ruiz ήταν πολύ πιεστικός με την άρνησή του να αντιμετωπίσει τον Joshua στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά μετά την ιστορία του Dillian Whyte, οπότε αυτό μοιάζει σαν νίκη για αυτόν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα είναι η Katie Taylor στην υποκάρτα αυτή τη φορά, δεδομένων των πεποιθήσεων για το γυναικείο φύλο σε εκείνο το μέρος του κόσμου.

Πείτε μας όμως, τι νομίζετε; Θα ανακτήσει o Joshua τη θέση του στην κορυφή της ιεραρχίας των βαρέων βαρών ή μήπως ο Ruiz θα τον νικήσει πάλι κατά κράτος;

 

πηγή: inthering.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button