Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φιλική νίκη επί του Παναιτωλικού από τον ΠΑΣ Γιάννινα!(vids)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν στη φιλική νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού που προβλημάτισε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν στη φιλική νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού που προβλημάτισε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άρεσε, ο Παναιτωλικός προβλημάτισε!

Οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 2-0 σε φιλικό αφήνοντας υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει στην Super League 2, με τους Αγρινιώτες να προβληματίζουν τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, δύο περίπου εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ορισμένες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Παναιτωλικό και με τον Κριζμάν βρήκε το γκολ πριν την ανάπαυλα (1-0).

Οι Ηπειρώτες πατούσαν καλύτερα και στο δεύτερο, αν εξαιρέσουμε ένα τέταρτο από το 65-80’ που ο Παναιτωλικός ανέβηκε, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν και δεύτερο γκολ με τον Παμλίδη στο 81’ και να παίρνουν τη φιλική νίκη με 2-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης (46′ Γιαννίκογλου), Οικονομόπουλος (46′ Αποστολόπουλος), Μπουκουβάλας (46′ Πήλιος), Ζιουλής (46′ Ζιώγκος), Πανουργιάς (46′ Γώγος), Σιόντης (46′ Λιάσος), Ράντοβατς (46′ Καρτάλης), Νάουμετς (46′ Γροσδάνης, 70′ Πίτου Γκαρσία), Νικολιάς (46′ Ελευθεριάδης), Ξύδας (46′ Λώλης, 76′ Παπαδόπουλος), Κριζμάν (46′ Παμλίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος (77′ Θεοδωρόπουλος), Σανιά, Γιοβάνοβιτς (77′ Κωνσταντόπουλος), Μαλής (64′ Μπακαδήμας), Μπάλμπι (77′ Μπελεβώνης), Λουσέρο (76′ Τσιγγάρας), Φυτόπουλος (71′ Ταχάρ), Ντάλσιο (46′ Μιμίτο), Ρομάν (84′ Σκόνδρας), Ντίας (46′ Ντουάρτε), Καββαδίας (46′ Μπαϊροβιτς).

*η φωτογραφία και τα βίντεο είναι από το super-fm.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button