Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Mπελά: «Θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου Αντωνίου, καλή επιτυχία!»

Για το φιλικό με τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά και για τον φίλο του, τον Σωτήρη Αντωνίου μίλησε ο προπονητής του Απόλλων Λάρισας, Αριάν Μπελά.

Για το φιλικό με τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά και για τον φίλο του, τον Σωτήρη Αντωνίου μίλησε ο προπονητής του Απόλλων Λάρισας, Αριάν Μπελά.

Αρκετά ευχαριστημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του, στο φιλικό του Σαββάτου (10/8) με αντίπαλο την Λαμία, ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Αριάν Μπελά.

Ο Αλβανός τεχνικός ανέφερε ότι ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό στο οποίο είδε αρκετά πράγματα και εξήρε την προσπάθεια των παικτών του σε αυτό, ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει στη πρώτη εξάδα.

Τέλος ο προπονητής του Απόλλωνα δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στο φίλο του και παλιό του συμπαίκτη, Σωτήρη Αντωνίου στο νέο του ξεκίνημα στον πάγκο της Λαμίας. Μπελά και Αντωνίου ήταν συμπαίκτες στον ΠΑΣ Γιάννινα την σεζόν 2004-2005.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αριάν Μπελά:

«Ήταν ένα ακόμη δυνατό φιλικό για εμάς και είδα πολλά πράγματα από τους παίκτες μας. Είμαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία των παιδιών στη προετοιμασία. Ακόμη, είμαι ευχαριστημένος και από τους παίκτες που έπαιξαν στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Στόχος για εμάς είναι να τερματίσουμε στη πρώτη εξάδα του νέου πρωταθλήματος. Είναι αλλιώς να αγωνίζεσαι για να τερματίσεις στη πρώτη εξάδα και αλλιώς να αγωνίζεσαι για να κερδίσεις τη παραμονή. Θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου Σωτήρη Αντωνίου καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και να πετύχει τους στόχους του».

Διαβάστε επίσης

Back to top button