Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση η ΕΡΤ!

Έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση στις ομάδες της SuperLeague που έχουν συμβόλαιο μαζί της, όπως ο ΠΑΣ Λαμία, εμφανίζεται η ΕΡΤ.

Έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση στις ομάδες της SuperLeague που έχουν συμβόλαιο μαζί της, όπως ο ΠΑΣ Λαμία, εμφανίζεται η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Δημόσια Τηλεόραση ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για τα συμβόλαια της Superleague 1 και 2.

Όπως είναι ήδη γνωστό το τελευταίο διάστημα, στη Λίγκα επικρατούσε εκνευρισμός για την πρόθεση της ΕΡΤ να προβεί σε «ψαλίδι» των τηλεοπτικών συμβολαίων που είχαν υπογραφεί.

Μάλιστα, η Superleague είχε στείλει και επιστολή στη Δημόσια Τηλεόραση πριν από 10 μέρες, μέσω της οποίας γνωστοποιούσε πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης ούτε να δεχτεί τη μείωση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ωστόσο, το dikisports.blogspot.com, η ΕΡΤ την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει νέα, καλύτερη πρόταση για τα τηλεοπτικά συμβόλαια, η οποία, μάλιστα, θα είναι τελική και μη διαπραγματεύσιμη.

Η μείωση που θα προταθεί από την πλευρά της Κρατικής Τηλεόρασης θα είναι της τάξης του 30% (από 45%) στην Superleague 1 και 40% (από 60%) για την Superleague 2.

Αναμένεται, φυσικά, η αντίδραση της Λίγκας και των ομάδων…

Διαβάστε επίσης

Back to top button