FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό… του Μάκη Χάβου!

Θα ξεκινήσει ο Σκόνδρας στη θέση του Μπλάζιτς; Θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ασίγκμπα. Ποιος θα παίξει ωε δεξί εξτρέμ; Το LamiaSports «μπαίνει στο μυαλό» του Μάκη Χάβου.

Τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 17:15 ο ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SuperLeague, έχοντας δύο σημαντικές απουσίες…

Έχοντας στα χέρια μας την «κυανόλευκη» αποστολή αλλά γνωρίζοντας και τις επιλογές του Χάβου στα τελευταία παιχνίδια, αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα τότε θα δούμε τους:

Σαράνοφ στο τέρμα, δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος και αριστερά ο Βάντερσον, ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του στον αγώνα με την Λάρισα.

Στο κέντρο της άμυνας, όπως όλα δείχνουν θα δούμε τον Ντάνιελ Αντέτζο και τον Βασίλη Πλιάτσικα όπως άλλωστε έχουμε δει στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Τώρα, στον χώρο του κέντρου, έχοντας εκτός τον Μπλάζιτς η λογική λέει πως τη θέση του θα πάρει ο Αμπντουλ Οσμάν, παρόλο αυτά το ρεπορτάζ (όχι το δικό μας, καθώς εμείς κάνουμε κακό στην ομάδα) αναφέρει πως ο Χάβος δοκιμάζει τον Γιάννη Σκόνδρα στη θέση του ανυντικού χάφ.

Δίπλα του, θα είναι ο Ελίνι Δημούτσος ενώ στη θέση του «δεκαριού» θα βρίσκεται ο Αργεντινός Φακούντο Μπερτόλιο.

Στα άκρα, δεξιά προς τα αριστερά ο Καραμάνος θα βρίσκεται από τη μία πλευρά και ο Επστάιν από την άλλη, εκτός αν έχουμε έκπληξη με Καραγκούνη ή Ρόμανιτς αντίστοιχα.

Στην «αιχμή του δόρατος» θα βρίσκεται όπως πάντα ο Χερόνιμο Μπαράλες…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button