Άλλα αθλήματα

Η Red Bull πέταξε έξω τον Γκασλί! Ο Άλμπον στη θέση του!

Είναι η βόμβα του καλοκαιριού!

Είναι η βόμβα του καλοκαιριού! Η  Red Bull έλαβε την απόφαση σοκ να πετάξει τον Pierre Gasly και να τον αντικαταστήσει με τον οδηγό του Toro Rosso Alex Albon.

Ακολουθεί μια δύσκολη εποχή για την Gasly παράλληλα με τον Max Verstappen – και μια αστρική για τον νεοσύλλεκτο Albon που συνεργάζεται με τον Daniil Kvyat.

Ο Gasly θα επιστρέψει στο Toro Rosso για το υπόλοιπο του έτους. Ο Albon, στην πρώτη του σεζόν του F1 μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης χρονιάς του πρωταθλήματος FIA Formula 2, εντυπωσίασε όλους τους παίκτες με την ταχύτητα και την ωριμότητα του.

Ο Βρετανός θεατής της Ταϊλάνδης σημείωσε 16 πόντους από τα 12 Grand Prix του μέχρι σήμερα, με το καλύτερο αποτέλεσμα του έκτου στο γερμανικό γύρο που είχε πληγεί από τη βροχή – ο πρώτος WRC αγώνας του. Gasly, αντίθετα, έχει περάσει 2019 αγωνίζεται να συμβαδίσει με Verstappen. Ο ίδιος προήχθη από τον Toro Rosso στο τέλος της περασμένης σεζόν, ζει σταθερά στη σκιά του Ολλανδού με μόλις 63 βαθμούς στον 181.

Ο Γάλλος δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στο βάθρο σε ένα αυτοκίνητο που έχει πάρει Verstappen σε δύο νίκες αγώνων και σε τρία επιπλέον τρία τελικά και δεν έχει βαθμολογηθεί από τον συμπαίκτη του σε κάθε αγώνα μέχρι στιγμής. “Η Red Bull έχει τη μοναδική θέση να έχει τέσσερις ταλαντούχους οδηγούς της Formula 1 με σύμβαση, οι οποίοι μπορούν να περιστραφούν μεταξύ της Aston Martin Red Bull Racing και του Toro Rosso”, δήλωσε μια δήλωση του Red Bull.

“Η ομάδα θα χρησιμοποιήσει τους επόμενους εννέα αγώνες για να αξιολογήσει την απόδοση του Alex για να πάρει μια τεκμηριωμένη απόφαση για το ποιος θα οδηγήσει μαζί με τον Max το 2020. “Όλοι στο Aston Martin Red Bull Racing προσβλέπουν να καλωσορίσουν τον Alex στην ομάδα και να τον υποστηρίξουν κατά την επόμενη φάση της καριέρας του F1”.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button