Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Με τα αμφίσκορα και έναν άσο σε ασφαλείς επιλογές

Καλημέρα φίλες και φίλοι, βρισκόμαστε σε μία ενδιάμεση κατάσταση πριν τη μεγάλη μάχη της Ευρώπης, με μια Δευτέρα που έχει ευκαιρίες, έχει επιλογές που μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε, με σκοπό τι άλλο! Το ταμείο.

Καλημέρα φίλες και φίλοι, βρισκόμαστε σε μία ενδιάμεση κατάσταση πριν τη μεγάλη μάχη της Ευρώπης, με μια Δευτέρα που έχει ευκαιρίες, έχει επιλογές που μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε, με σκοπό τι άλλο! Το ταμείο.

Πριν το κυρίως πιάτο λοιπόν, τα προκριματικά της Ευρώπης, έχουμε παιχνίδια από Σκανδιναβία και Ρωσία και σε αυτά θα πάμε. Δεν διαλέγουμε μικρές κατηγορίες, είναι επικίνδυνες και επίφοβες. Πάμε στη Βόρεια Ευρώπη με την ελπίδα να μας δικαιώσουν οι ομάδες. Ας δούμε λοιπόν, τι έβγαλε η διαλογή:

Σοντερίσκε-Άαρχους (20:00):

Πάμε με το πρώτο ματς να κάνουμε σεφτέ. Η Σοντερίσκε υποδέχεται την Άαρχουςγια το δανέζικο πρωτάθλημα. 1.5 μ.ο. γκολ η γηπεδούχος και 1.3 η φιλοξενούμενη αντίστοιχα, η οποία έχει πολύ καλή παράδοση μέσα στην έδρα της αντιπάλου. Η Σοντερίσκε έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, έχει 7 βαθμούς και είναι έκτη ενώ η φιλοξενούμενη έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα και έχει 1 βαθμό μόλις. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν άνευ έδρας, προσπαθούν να δείξουν κάποια καλά στοιχεία, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν σταθερότητα. Η Άαρχους θα προσπαθήσει να πιέσει την αντίπαλό της, δεν έχει περιθώρια κι ας είμαστε ακόμα στην αρχή. Πρέπει να σκοράρει, να πάρει βαθμό ή βαθμούς εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Όσο για τη Σοντερίσκε, πρέπει να προασπίσει την έδρα της κάτι που λόγω παράδοσης είναι δύσκολο εξ αρχής. Πάμε με το αμφίτερμα. GG στο 1.61 (Bet365).

Λίλεστρεμ-Μιοντάλεν (20:00):

Συνεχίζουμε με την Νορβηγία και το παιχνίδι της Λίλεστρεμ με την Μιοντάλεν. Μικρές διαφορές έχουν οι δύο ομάδες με την γηπεδούχο να είναι 10η και την φιλοξενούμενη 12η αλλά να έχει πολύ καλύτερη φόρμα από την αντίπαλό της. Η Μιοντάλεν με ένα σερί τις τελευταίες αγωνιστικές έχει καταφέρει να είναι αήττητη για 6 αγωνιστικές με 4 ισοπαλίες και 2 νίκες. 2 γκολ μ.ο. η γηπεδούχος και 1.17 μ.ο. για την ακρίβεια η Μιοντάλεν μάς προδιαθέτουν ευχάριστα για γκολ και θέαμα. Οπωσδήποτε είναι δύο ομάδες που θέλουν και θα διεκδικήσουν τον αγώνα και την νίκη καθώς έχουν ανάγκη για μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Μεταξύ τους σημειώνονται γκολ και αμφίσκορο, με την μεν Λίλεστρεμ να έχει πρόβλημα στην άμυνα, αλλά όχι στην επίθεση, καθώς εντός σκοράρει εύκολα, ως ομάδα έδρας που είναι.  Πολύ καλή είναι και η Μιοντάλεν που σκοράρει εκτός. Συνήθως δέχεται γκολ. Ματς κινήτρου, με την Μιοντάλεν να είναι σε μεγάλη φόρμα. Πάμε και εδώ με το ίδιο σημείο. GG στο 1.68 (Bet365).

Ροστόφ-Κρίλια (20:00):

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας και σήμερα με την Ρωσία και το μοναδικό παιχνίδι σήμερα, ανάμεσα στην Ροστόφ και στην Κρίλια. Η γηπεδούχος Ροστόφ έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, δείχνει ανταγωνιστική και αξιόπιστη με τους 8 βαθμούς που έχει καταφέρει να συλλέξει και συνεχώς κερδίζει έδαφος εν αντιθέσει με την φιλοξενούμενη που έκανε επί της ΤΣΣΚΑ μία μεγάλη νίκη κι έκτοτε έκατσε πάνω σε αυτήν. 4 ματς δίχως ήττα η Ροστόφ σε καλύτερη μοίρα και φόρμα από την αντίπαλό της που έχει 3 σερί ήττες. Πάμε με την καλύτερη ομάδα, την πιο φορμαρισμένη και την έδρα. 1 στο 1.62 (Bet365).

Όλες οι αποδόσεις είναι από την στοιχηματική εταιρία bet365, για καθημερινά δωρεάν προγνωστικά μπορείτε να επισκέπτεστε το Sportbet.gr, Καλή τύχη!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button