ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Super League: Οι 5+1+1 προσθήκες στην έξτρα περίοδο των ελεύθερων

Στο χρονικό διάστημα από 1/2 μέχρι και απόψε που έπεσε η αυλαία της έξτρα μεταγραφικής περιόδου ανακοινώθηκαν από τις ομάδες της κατηγορίας 5 ποδοσφαιριστές, όμως οι προσθήκες είναι ουσιαστικά 6 που μπορεί να γίνουν 7. #slgr #lamiafc #transfers #winter #season2021_2022 #slgrinterwetten

Στο χρονικό διάστημα από 1/2 μέχρι και απόψε που έπεσε η αυλαία της έξτρα μεταγραφικής περιόδου ανακοινώθηκαν από τις ομάδες της κατηγορίας 5 ποδοσφαιριστές, όμως οι προσθήκες είναι ουσιαστικά 6 που μπορεί να γίνουν 7.

Ολοκληρώθηκε απόψε (15/2) και η έξτρα χειμερινή μεταγραφική περίοδος που αφορούσε τους ελεύθερους και σε επίσημο επίπεδο, δηλαδή ανακοινώσεων, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έγιναν στη Super League Interwetten 5 προσθήκες, αν και ουσιαστικά το σχετικό νούμερο είναι μεγαλύτερο.

Από 1/2 μέχρι και πριν από λίγη ώρα επισημοποιήθηκε πως ο Αλεξάντερ Φράνσον θα συνεχίσει στην ΑΕΚ (2/2/), ο Ραμάν Τσίμπσαχ στον Απόλλωνα Σμύρνης (2/2), ο Νέιτς Βίντμαρ στον Ιωνικό (3/2), ο Σαλέμ Εμπακατά στον Αρη (4/2) και ο Λούκας στη Λαμία (15/2).

Αρκετές εξ’ αυτών περιπτώσεις ήταν «τελειωμένες» από τα τέλη Ιανουαρίου όμως τότε έγιναν official, ενώ οι αντίστοιχες κινήσεις είναι 6 και όχι 5 και μάλιστα ενδέχεται να αυξηθούν σε 7. Ο λόγος είναι πως οι Τζέρι Μπακόγκου και Μανουέλ Φερνάντες βρίσκονται μεν από καιρό στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Για τον πρώτο το ζήτημα προβάλει τυπικό αφού έχει εκδοθεί το δελτίο του, όμως για το μέλλον του δεύτερου θα αποφανθεί η FIFA.

Παράλληλα το τρέχων 15νθημερο είχαμε και ορισμένες αποχωρήσεις, προς χώρες όπου παρέμενε «ανοικτή» η μεταγραφική περίοδος. Πλέον «τρανταχτές» ήταν του Εσίτι που έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βουδαπέστη και από τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στη Φερεντσβάρος και του Γκαλβάο που έφυγε από τον Ατρόμητο με προορισμό την Αυστρία και την Αούστρια Βιέννης.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button