Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Η κίνηση ανθρωπιάς του Αλμέιδα για πρώην ποδοσφαιριστή του που συνελήφθη

Ο Ματίας Αλμέιδα στέκεται στο πλευρό του Εσεκιέλ Σιριλιάνο, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές στην Αργεντινή, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να ζητάει από την προσωπική του ψυχολόγο να αναλάβει τον 30χρονο ποδοσφαιριστή. #slgr #aekfc #MatiasAlmeyda

Ο Ματίας Αλμέιδα στέκεται στο πλευρό του Εσεκιέλ Σιριλιάνο, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές στην Αργεντινή, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να ζητάει από την προσωπική του ψυχολόγο να αναλάβει τον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Εσεκιέλ Σιριλιάνο αγωνιζόταν στη Ρίβερ Πλέιτ την εποχή που ο Ματίας Αλμέιδα ήταν προπονητής εκεί.

Τελευταία ο 30χρονος Αργεντινός μέσος που δείχνει να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη από τις Αρχές στην Αργεντινή για απόπειρα ένοπλης ληστείας, παράνομη κατοχή όπλου και ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα Infobae, ο Αλμέιδα προχώρησε σε μια κίνηση ανθρωπιάς προς τον πρώην παίκτη του καθώς ζήτησε από την προσωπική του ψυχολόγο να αναλάβει τον Σιριλιάνιο. Η συγκεκριμένη ψυχολόγος είχε βοηθήσει στο παρελθόν τον Αλμέιδα για να ξεπεράσει την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του Σιριλιάνο, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής παρουσιάζει σημάδια κατάθλιψης και σχιζοφρένειας.

Ο Αλμέιδα έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα, έχοντας μιλήσει στο παρελθόν ανοικτά για τα ζητήματα της κατάθλιψης και για τη στήριξη που πρέπει να παρέχεται σε όσους την αντιμετωπίζουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button