FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Να πάρει… το αίμα του πίσω»

Σήμερα στις 20:30 ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα…

Να «πάρει το αίμα του πίσω» θέλει ο ΠΑΣ Λαμία στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, μετά την άδικη ήττα στο Περιστέρι στην 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, θα παίξει και πάλι για το θετικό αποτέλεσμα σε ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα στη Ριζούπολη και χωρίς κόσμο.

Στην αποστολή της Λαμίας, βρίσκονται και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Αλεξάντερ Ντακόλ και Μακόλεϊ Κρισάντους. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τους δούμε κιόλας να αγωνίζονται σήμερα ένας από τους δύο ή και τους δύο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Παπαδόπουλος, λόγω ξεκούρασης και για αυτό το λόγο θα δούμε στο τέρμα πρώτη φορά για φέτος τον Βαγγέλη Πίτκα.

Επίσης, εκτός έμειναν και οι Αναστασιάδης, Πίτι, Βάντερσον και Ακόστα και όπως όλα δείχνουν θα δούμε νέα πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Τέλος, στην αποστολή βρίσκονται και οι «πιτσιρικάδες» Πατσαρούχας, Μανιάς και Τσέλιος.

Πιο αναλυτικά η αποστολή είναι:

Πίτκας, Μελίσσας, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Λινάρδος, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Πατσαρούχας, Μανιάς, Τσέλιος, Τσούκαλος, Φράγκος, Βουό, Κρισάντους και Ντακόλ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button