Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ιστορικός διασυρμός για την Αργεντινή από μια αστρική Ισπανία (vid)

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 6-1

Γήπεδο: Wanda Metropolitano

Σοκ και δέος στη Μαδρίτη με την Ισπανία να διασύρει την Αργεντινή με 6-1 και να την υποχρεώνει σε μια από τις βαρύτερες ήττες στην ιστορία της (ισοφάρισε το 6-1 από τη Βολιβία το 2009 και το 6-1 από την Τσεχοσλοβακία το 1958).

Στο 8ο λεπτό ο Ιγκουαΐν έχασε απίστευτη ευκαιρία από κοντά αλλά στο 12’ ο Ντιέγκο Κόστα δεν λάθεψε. Ο Ασένσιο έβγαλε πανέμορφη κάθετη μπαλιά και ο φορ της Ατλέτικο πλάσαρε από κοντά για το 1-0. Και μάλιστα στο 26’, ο Ασένσιο από δεξιά έβγαλε νέα ασίστ και ο Ίσκο από κοντά με πλασέ σαν σε προπόνηση έγραψε το 2-0. Ωστόσο στο 40ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Οταμέντι με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Οι «φούριας ρόχας» μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 52’ ο Άσπας από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Ίσκο πλάσαρε από το πέναλτι για το 3-1. Και δύο λεπτά μετά, ο Άσπας έκανε νέα σέντρα, ο Ίσκο άφησε με τακουνάκι στον Τιάγκο κι εκείνος από κοντά έγραψε το 4-1 με σουτ. Στο 66’ ο Οταμέντι παραλίγο να χριστεί ξανά σκόρερ, καθώς είχε δοκάρι με κεφαλιά, αλλά η Ισπανία δεν πάτησε φρένο και στο 74’ μετά από βολέ του Ντε Χέα, ο Άσπας έφυγε μόνος με τον Ρομέρο και τον κρέμασε για το 5-1. Και σχεδόν με τη σέντρα, oΆσπας έδωσε για τον Ίσκο πουη από το πέναλτι γύρισε κι έγραψε το 6-1.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Πικέ (72’ Αθπιλικουέτα), Ράμος, Άλμπα (80’ Αλόνσο), Τιάγκο (82’ Παρέχο), Κόκε, Ινιέστα (56’ Σαούλ), Ασένσιο, Ίσκο (76’ Λούκας Βάσκεθ), Κόστα (46’ Άσπας)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο (22’ Καμπαγιέρο), Μπούστος (62’ Μερκάδο), Οταμέντι, Ρόχο, Ταλιάφικο, Μπίλια, Μασεράνο (56’ Παβόν), Μπανέγα (62’ Πάμπλο Πέρεθ), Μέθα, Λο Σέλσο (84’ Ακούνια), Ιγκουαΐν (59’ Λαουτάρο Μαρτίνες)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button