Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Παντού αμφίσκορα στο Champions League

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι, ξανά Ευρώπη και εμείς είμαστε εδώ με προγνωστικά Champions League! Παιχνίδια σπουδαία, που θα κρίνουν πολλά, παιχνίδια που θα δώσουν χρήματα και δόξα αλλά παράλληλα συγκίνηση και απογοήτευση.

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι, ξανά Ευρώπη και εμείς είμαστε εδώ με προγνωστικά Champions League! Παιχνίδια σπουδαία, που θα κρίνουν πολλά, παιχνίδια που θα δώσουν χρήματα και δόξα αλλά παράλληλα συγκίνηση και απογοήτευση.

Παιχνίδια αμφίρροπα και λόγω του χαρακτήρα τους θα επιχειρήσουμε να πάμε ξεκάθαρα στα γκολ, το κίνητρο είναι άλλωστε ισχυρό και φυσικά καμία διάθεση δεν υπάρχει για ρίσκο σε τέτοια φάση. Πάμε να δούμε λοιπόν, τι μέλλει γενέσθαι.

Δυναμό Κιέβου – Κλαμπ Μπριζ (20:30):

Εκκίνηση με το πρώτο ματς να ξεκινά στις 20:30 και να είναι το ματς του Κιέβου ανάμεσα σε Δυναμό και Μπριζ. Πρώτος αγώνας: 1-0 υπέρ Μπριζ. Οι Βέλγοι έδειξαν κάποια καλά στοιχεία, έχουν άλλωστε αρκετά επίσημα παιχνίδια πλέον, με το πρωτάθλημα Βελγίου να έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και 3 εβδομάδες. Το ισχνό 1-0 δίνει περιθώρια για αμφισβήτηση από μεριάς Ουκρανών, οι οποίοι έχουν και αυτοί ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημά τους και παίζουν τον δεύτερο, ευρωπαϊκό τους αγώνα, όπως άλλωστε και οι Βέλγοι. Στο παγωμένο Κίεβο θα ισχύσουν άλλα δεδομένα, άλλες συνθήκες και ο νόμος του γηπεδούχου. Η Μπριζ πρέπει να κυνηγήσει ένα γκολ έστω για να κάνει πιο εύκολο το έργο της. Η Δυναμό Κιέβου είναι υποχρεωμένη να σκοράρει καθώς ήδη έχει στην πλάτη της το 1-0 του πρώτου ματς. Πάμε νε βάση αυτά στο gg στο 1.75 (Betshop).

Κοπεγχάγη – Ερυθρός Αστέρας (21:00) :

Δεύτερο παιχνίδι το Κοπεγχάγη-Ερυθρός Αστέρας. Σπουδαίο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, εξίσου πολύπειρες και φυσικά ομάδες που έχουν παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Ο πρώτος αγώνας δίνει ελπίδες και στους δύο με το σκορ του 1-1 να προμηνύει ένα μεγάλο ματς. Οι Δανοί στάθηκαν παλικάρια μέσα στη δύσκολη έδρα των Σέρβων, πήραν μια σπουδαία ισοπαλία και πάνε στην έδρα τους για το μεγάλο έργο. Η Κοπεγχάγη ρίχτηκε στη μάχη στον προηγούμενο γύρο όπου προκρίθηκε με άνεση ενώ με 5 ματς ήδη στο πρωτάθλημα της Δανίας να είναι νικηφόρα για αυτήν δείχνει ότι δεν έχει αντίπαλο. Εξαιρετική άμυνα και επίθεση, μια ολοκληρωμένη ομάδα που αν υποτιμηθεί θα κάνει ζημιά. Πολύ βελτιωμένη από πέρσι και επικίνδυνη. Οι Σέρβοι από την άλλη έχουν ήδη παίξει δύο γύρους, δηλαδή 4 ματς και δε συνάντησαν δυσκολίες. Θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες το γκολ. Πρέπει άλλωστε. Πάμε με το αμφίτερμα. GG στο 2.13 (Betshop).

Φερεντσβάρος – Δυναμό Ζάγκρεμπ (21:00):

Κλείνουμε με το παιχνίδι της Φερεντσβάρος, της παλαιάς και κραταιάς δύναμης του Ουγγρικού ποδοσφαίρου, που έχει μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση μπροστά της να κερδίσει και να πετάξει έξω το μεγάλο φαβορί, Δυναμό Ζάγκρεμπ. Οι Ούγγροι προκρίθηκαν στον προηγούμενο γύρο επί της Βαλέτα και μάλιστα εκτός έδρας έδειξαν πιο επικίνδυνοι από ό,τι εντός. Δέχθηκαν γκολ, σκόραραν όμως περισσότερα και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επίσημο αγώνα πρωταθλήματος έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Πολύ καλά στάθηκαν και στο Ζάγκρεμπ, βρήκαν γκολ, έμειναν στο 1-1 και παρέμειναν αήττητοι. Συγκεκριμένα, οι Μαγυάροι έχουν να ηττηθούν από τις 26/06 σε φιλικό με 2-1 από την Μπραγκαντίνο. Η Ζάγκρεμπ από την άλλη είναι μεγάλο φαβορί. Πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σαμπουρτάλο αλλά εν συνεχεία δείχνει σημάδια κάμψης. Σε 4 αγώνες έχει 2 ισοπαλίες και η εικόνα της είναι μέτρια. Πιθανόν να σκοράρει απέναντι στην μέτρια άμυνα των Ούγγρων αλλά πιθανότατα θα δεχθεί γκολ. Πάμε κι εδώ με το gg στο 1.71 (Betshop).

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε καθημερινά το Sportbet.gr για τα καλύτερα προγνωστικά και όλα τα νέα γύρω από το online στοίχημα όπως οι στοιχηματικές εταιρίες με livestream! Καλή επιτυχία!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button