Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μία αδιάφορη Μπαρτσελόνα… νικά!(vid)

Χωρίς να ιδρώσει αλλά και χωρίς να πείσει, η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Χετάφε την οποία και κρατά εκτός τετράδας…

LA LIGA – 37η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ: 2-0

Γήπεδο: Camp Nou

Χωρίς να ιδρώσει αλλά και χωρίς να πείσει, η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Χετάφε την οποία και κρατά εκτός τετράδας. Οι «μπλαουγκράνα» φάνηκαν παντελώς αδιάφοροι στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και πλέον ελπίζουν σε στραβοπάτημα της Βαλένθια την τελευταία αγωνιστική.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά καλή της ευκαιρία στο 40′ με τον Μέσι να εκτελεί ένα φάουλ, τον Πικέ να πιάνει την κεφαλιά που απέκρουσε ο Σόρια αλλά ο Βιδάλ πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Μάλκομ έκανε ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Σόρια απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 52′ η Μπαρτσελόνα είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους με τον Μέσι να γύριζε για τον Βιδάλ που σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω. Δύο λεπτά αργότερα οι δύο τους άλλαξαν ρόλους με τον Βιδάλ να δημιουργεί και τον Μέσι να εκτελεί αλλά ο Σόρια απέκρουσε. Στο 57′ ο Μάλκομ απείλησε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων αλλά ο Σόρια ήταν και πάλι εκεί.

Στο 87′ η Μπαρτσελόνα έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Σόρια να λέει ”όχι” στους Άβελ Ρουίθ αρχικά και Μέσι στη συνέχεια. Ένα λεπτό αργότερα η Χετάφε έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα αλλά η κοντινή κεφαλιά του Μολίνα χτύπησε στο δοκάρι. Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών η Μπαρτσελόνα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Σέρχι Ρομπέρτο να περνά ωραία για τον Μέσι που από κοντά έκανε το 2-0.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Ουμτιτί, Ράκιτιτς (62′ Αλενιά), Μπούσκετς, Βιδάλ, Μέσι, Μάλκομ (78′ Σεμέδο), Κοουτίνιο (69′ Άβελ Ρουίθ)

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Καμπρέρα, Ολιβέιρα, Τζενέ, Νταρμιάν, Αραμπάρι, Σιμπασάκι (45′ Πορτίγιο), Μαξίμοβιτς, Φαλκιέ (75′ Σάμου Σάιθ), Άνχελ (86′ Ούγκο Ντούρο), Μολίνα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button