Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απόδραση από το «Μοντιλίβι» για την Εϊμπάρ (vid)

LA LIGA-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΖΙΡΟΝΑ-ΕΪΜΠΑΡ: 2-3

Γήπεδο: Μοντιλίβι

Ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν ως τώρα έγινε στο «Μοντιλίβι»με την Εϊμπάρ να νικά με 3-2 την Τζιρόνα και να παίρνει βαθμολογική ανάσα.

Στο 8ο λεπτό μετά από πλασέ του Τσαρλς η μπάλα βρήκε στον Μουνιέσα με τον ρέφερι να βλέπει το VAR και να μη δίνει πέναλτι ενώ στο 12’ δόθηκε πέναλτι τελικά στην Εϊμπάρ για χέρι του Αδάι και ο Τσαρλς έκανε το 0-1 από τα 11 μέτρα.

Στο 17’ ο Μπόνο νίκησε τον Τσαρλς σε τετ α τετ ενώ στο 35’ το σουτ του Γκρανέγ έξυσε το δοκάρι του Ντμίτροβιτς και στο 39’ ο Στουάνι με κεφαλιά έκανε το 1-1. Και μάλιστα στο 43’ μετά από κεφαλιά του Πόρο ο Στουάνι εξ επαφής έκανε το 2-1 με γκολ που μέτρησε μετά από νέα χρήση του VAR. Όμως στο 45+5’ μετά από κόρνερ του Ζορδάν, ο Αρμπίγια με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στο 57’ ο Αρμπίγια έσωσε με προβολή προ του Πόρτου και στο 60’ το φάουλ του Γκρανέγ πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 63’ ο Κότε έκοψε σωτήρια με τάκλιν τον Πόρτου ενώ στο 72’ ο Ορεγιάνα έκανε φοβερή ενέργεια και σέντρα από δεξιά και ο Ενρίχ με πολύ δύσκολη κεφαλιά έκανε το 2-3. Στο 83’ ο Ρόμπερτς έκανε το κοντρόλ και το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

ΤΖΙΡΟΝΑ: Μπόνο, Χουάνπε, Μουνιέσα, Αδάι Μπενίτεθ (81’ Ρόμπερτς), Μπόρχα Γκαρσία, Πόρο (73’ Λοσάνο), Γκρανέγ, Εσπινόσα, Λουίζ, Στουάνι, Πόρτου (77’ Ντουμπιά)

ΕΙΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Ολιβέιρα, Κότε, Αρμπίγια, Ορεγιάνα, Ζορδάν, Πένια, Ντε Μπλάσις, Ντιόπ, Τσαρλς (71’ Κίκε), Ενρίχ (85’ Άλβαρεθ)

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button