Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Χαμένη ευκαιρία για τη Λάτσιο (vids)

Στο 2-2 έμεινε η Λάτσιο με την Κροτόνε και δεν καθάρισε από σήμερα την τετράδα. Σφαγή στην ουρά για την παραμονή.

SERIE A’-37η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΚΙΕΒΟ: 1-2

Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ Άρα

Διπλό-χρυσάφι για την Κιέβο που κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Μπολόνια κι έχοντας και ματς με την πεσμένη Μπενεβέντο τν τελευταία αγνωστική έχει τον πρώτο λόγο για τη σωτηρία.

Στο 10ο λεπτό η Μπολόνια κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαζίνα και ο Βέρντι από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 27ο λεπτό η Κιέβο άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Κάστρο σημάδεψε το δοκάρι του Μιράντε και στο 33’ ο Πόλι έστρωσε στον Παλάσιο με τον Αργεντινό να σουτάρει και τον Νταϊνέλι να κόβει σωτήρια.

Η Κιέβο μπήκε πολύ πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 48’ ισοφάρισε χάρις σε ένα γκολ ποίημα. Ο Κάστρο σήκωσε για τον Τζιακερίνι που με απίθανο σουτ στην κίνηση από αριστερά έκανε το 1-1. Και μάλιστα στο 60’, ο Ινγκλέζε κατέβασε με απίθανο τρόπο στην περιοχή, γύρισε πανέμορφα και με σουτ έκανε το 1-2. Η Μπολόνια άγγιξε το 2-2 στο 85ο λεπτό καθώς είχε δοκάρι με τον Βέρντι

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Μιράντε, Ντε Μαϊό, Ελάντερ, Μαζίνα, Μπαγέ, Ντζεμαϊλί (63’ Φαλέτι), Πουλγκάρ, Πόλι, Παλάσιο (75’ Ντονσά), Ντέστρο (51’ Αβενάτι), Βέρντι

ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Γκόμπι, Νταϊνέλι, Τόμοβιτς, Κάστρο, Χετεμάι, Μπίρσα, Ριγκόνι, Τζιακερίνι (69’ Μπαστιέν), Ντεπάολι (90΄Σέζαρ), Ινγκλέζε (83’ Στεπίνσκι)

ΤΟΡΙΝΟ-ΣΠΑΛ: 2-1

Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Η ΣΠΑΛ βρέθηκε να νικά μέσα στην έδρα της Τορίνο, ωστόσο έχασε με 2-1 και πλέον θέλει ίδιο η καλύτερο αποτέλεσμα από την Κροτόνε για να σώσει η χρονιά.

Μέτριο το ματς στα πρώτα του λεπτά αλλά στο 22’ ο Γκράσι βρήκε λίγο χώρο εκτός περιοχής και με όμορφο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 62ο λεπτό ο Μπερενγκέρ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα είχε δοκάρι, ενώ στο 68’ ο Μπερενγκέρ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπελότι με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε στα ίσα το σκορ. Και στο 87’ ο Μπελότι έβγαλε την ασίστ από αριστερά και  ο Ντε Σιλβέστρι από κοντά έκανε το 2-1 με πλασέ.

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ν’Κουλού, Ντε Σιλβέστρι, Μορέτι, Μπουρδίσο, Ρινκόν, Μπαζέλι (85’ Εντέρα), Ανσάλντι (62’ Μπερενγκέρ), Λιάιτς, Φαλκέ (90+3’ Άκουα), Μπελότι

ΣΠΑΛ: Γκομίζ, Φελίπε, Σκιαβόν (76’ Σκιαταρέλα), Σάλαμον, Τσιόνεκ, Κούρτιτς, Γκράσι (89’ Μπονατσόλι), Έβερτον Λουίζ, Κόστα, Παλόσκι (80’ Φολτσάρι), Αντενούτσι

ΒΕΡΟΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 0-1

Γήπεδο: Μαρκ Αντόντιο Μπεντεγκόντι

Άλμα παραμονής για την Ουντινέζε που κέρδισε με 1-0 στην έδρα της υποβιβασμένης Βερόνα.

Στο 2ο μόλις λεπτό, το διαγώνιο σουτ του Ντε Παούλ από δεξιά, έξυσε το δοκάρι της Βερόνα, ενώ στο 20’ ο Γιάνκτο σέντραρε από δεξιά και ο Μπαράκ με κοντινή προβολή έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη οι «ζέβρες» ήλεγξαν τον ρυθμό και πήραν μια πολύτιμη νίκη.

ΒΕΡΟΝΑ: Νίκολας, Φεράρι, Καράτσιολο, Βούκοβιτς (74’ Μπεςαρτζότι), Φοσάτι, Σουπραγέν (67’ Άαρονς), Ρόμουλο, Φαρές, Ζουκουλίνι (58’ Ντάντζι), Λι, Τσέρτσι.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπεθαρι, Νούιτινγκ, Ντανίλο, Μπαράκ, Λάρσεν Χάλφρεντσον, Λάρσεν, Γιάνκτο (90+1’ Λόπες), Λαζάνια (88’ Μπάλιτς), Ντε Παούλ (83’ Πέριτσα), Μπεχράμι

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 0-1

Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Τεράστια νίκη με 1-0 πέτυχε η Κάλιαρι στην έδρα της Φιορεντίνα κι έκανε άλμα παραμονής. Εκτός Ευρώπης μένουν οι «βιόλα».

Στο 2ο λεπτό το σουτ του Βερετού έξυσε το δοκάρι του Κράνιο, ενώ στο 9’ ο Ντανίλο έκανε τραγικό λάθος αλλά ο Τσέρτσι αστόχησε από κοντά. Στο 20ο λεπτό ο Βερετού παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ενώ στο 37’ ο Λυκογιάννης εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά και ο Παβολέτι με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 49ο λεπτό η Κάλιαρι είχε δοκάρι με τον Φαρίας, ο οποίος στο 73’ έκανε όμορφη κίνηση και σουτ και αστόχησε για λίγο. Στο 90+5’ αποβλήθηκε ο Βερετού.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Σπορτιέλο, Λαουρινί (79’ Ντίας), Πετσέλα, Μπιράγκι, Μπαντέλι, Μιλένκοβιτς, Βερετού, Εϊσερίκ (46’ Φαλτσινέλι), Σιμεόνε, Μπενάσι (61’ Σαπονάρα), Κιέζα

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Τσεπιτέλι, Λυκογιάννης, Πιζακάνε, Ντεϊόλα (85’ Αντρεόλι), Παντοΐν, Ιονίτσα (69’ Ζοάο Πέδρο), Φαραγκό, Μπαρέλα, Παβολέτι, Φαρίας (89’ Ντεσένα)

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΛΑΤΣΙΟ: 2-2

Γήπεδο: Έτζιο Σκίντα

Στο 2-2 έμειναν Κροτόνε και Λάτσιο και ουσιαστικά δεν έμεινε καμιά τους ικανοποιημένη. Η μεν Κροτόνε βρίσκεται κοντά στη SerieΒ’, ενώ οι «λατσιάλι» δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν την τριάδα και πάνε στο ντέρμπι με την Ίντερ για να μη χάσουν. Ισοβαθμεί στην 3η θέση από το τέλος με τη ΣΠΑΛ η Κροτόνε και θέλει καλύτερο από τέλος από εκείνη την τελευταία αγωνιστική.

Στο 12ο λεπτό ο Σάβιτς κοντρόλαρε όμορφα κι έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω και  στο 15’ η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι και ο Λούλιτς από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1. Στο 26ο λεπτό η Κροτόνε άγγιξε την ισοφάριση αλλά το σουτ του Σίμι πέρασε λίγο έξω και τελικά στο 29’ ο Μαρτέλα έβγαλε  όμορφη σέντρα και ο Σίμι με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο 39ο λεπτό ο Καϊσέδο βρέθηκε μόνος με τον Κόρντατζ με τον κίπερ της Κροτόνε να του λέει όχι.

Στο 47ο λεπτό η Λάτσιο είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Καϊσέδο, ενώ στο 61’ ο Μπαρμπέρις εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Τσεκερίνι με κοντινό προβολή έκανε το 2-1. Στο 68ο λεπτό ο Ντε Φράι έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Ροντέν και στο 84΄ο Σάβιτς γύρισε πανέμορφα μέσα από την περιοχή κι έκανε το 2-2.

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κόρντατζ, Καπουάνο, Μαρτέλα, Τσεκερίνι, Σαμπιρίζι, Μαντραγκόρα, Ροντέν, Μπαρμπέρις (89’ Ρίτσι), Ναλίνι (74’ Τρότα), Σίμι, Φαραόνι (59’ Στόιαν)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Μπάστα (65’ Νάνι), Ράντου (55’ Κάσερες), Λούλιτς, Λέιβα, Άντερσον, Ντε Φράι, Γουάλας, Καϊσέδο, Σάβιτς Μουργκία (55’ Πάτρικ).

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button