Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ενισχύθηκε με Καλογιαννίδη ο Κολοσσός!

Ενίσχυση για την ομάδα της Ρόδου...

Ενίσχυση για την ομάδα της Ρόδου…

Παίκτης του Κολοσσού Ρόδου θα είναι τη νέα σεζόν ο Φίλιππος Καλογιαννίδης, με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Φίλιππο Καλογιαννίδη.

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης είναι γεννημένος στις 15 Μαΐου του 1994 στη Θεσσαλονίκη και με ύψος 1,93μ. αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Μαρούσι τη σεζόν 2011/12, για να μετακομίσει στη συνέχεια στον Ερμή Λαγκαδά, στον οποίο αγωνίστηκε για μία τριετία (2012-15).

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν τα Τρίκαλα, όπου πέρασε και εκεί μία τριετία από το 2015 μέχρι το 2018. Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης συνέχισε στην Basket League και την περσινή αγωνιστική περίοδο, καθώς φορούσε τη φανέλα του Ρεθύμνου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Φίλιππος Καλογιαννίδης δήλωσε στο www.kolossosbc.gr:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω την οικογένεια του Κολοσσού Ρόδου H Hotels για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με ενέταξε στο δυναμικό της. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα με πολλά χρόνια παρουσίας στην Α1 κατηγορία και μάλιστα κάθε χρόνο παρουσιάζεται δυνατή με αρκετές παρουσίες στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και στα playoffs. Είναι ένα υγιές σωματείο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι εκεί. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας, να κάνω ό,τι χρειαστεί και μαζί με τον κόσμο ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button