Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ήττα και αποκλεισμός για την ΑΕΚ Λάρνακας… με συμμετοχή του Ασούμπρε!

Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία, πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της ΑΕΚ Λάρνακας με την Γάνδη αλλά η ομάδα του αποκλείστηκε.

Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία, πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της ΑΕΚ Λάρνακας με την Γάνδη αλλά η ομάδα του αποκλείστηκε.

Ήττα-αποκλεισμός για την ΑΕΚ στην έδρα της Γάνδης (3-0).

EUROPA LEAGUE-3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΓΑΝΔΗ-ΑΕΚ: 3-0 (1-1)

Γήπεδο: Ghelamco Arena

Η Γάνδη κέρδισε την ΑΕΚ με 3-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 της Κύπρου, πήρε και την πρόκριση.

Στο 28ο λεπτό ο Τόνιο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Πλαστούν και στο 30’ το διαγώνιο σουτ του Ντεζάγερε πέρασε μόλις έξω. Στο 31’ ο Τόνιο έσωσε ξανά μετά από πλασέ του Ντεζάγκερε και  στο 52’ ο Γιάννου από ιδανική θέση σούταρε πάνω στον Καμίνσκι.

Στο 54’ το φάουλ του Χέφελ πέρασε μόλις έξω και  στο 56’ ο Καμίνσκι είπε όχι σε σουτ του Τριτσκόβσκι. Ωστόσο στο 64’ ο Ντεπουάτρ μετά από κόρνερ κατέβασε στην περιοχή και από κοντά έκανε το 1-0. Στο 79ο λεπτό το σουτ του Ντέιβιντ πέρασε ελάχιστα έξω και στο 90+3’ ο Ντέιβντ με κοντινό πλασέ  έκανε το 2-0. Στο 90+6’ ο Ντέιβιντ και πάλι έκανε το 3-0.

ΓΑΝΔΗ: Καμίνσκι, Νγκαντέ, Οβούσου, Ντέιβιντ, Γιάρεμτσουκ (88’ Βερστράτε), Οφόε, Ντεζάγερε, Ασαρέ, Λούστιγκ, Ντεπουάτρ (81’ Κάστρο), Πλαστούν

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς (73’ Ραούλ), Γκονθάλεθ, Μοϊσόφ, Ακοράν, Χέφελ, Τέτε (73’ Φλοριάν), Σάστρε, Κάσες (84’ Ασούμπρε), Τριτσκόβσκι, Γιάννου

Διαβάστε επίσης

Back to top button