Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Αουτσάιντερ ο Έσπερος… εναντίον σε έναν εκ των διεκδικητών της ανόδου!

Το Lamia Esperos BC fan club, αναλύει τον αγώνα της Κυριακής όπου ο Έσπερος Λαμίας θα παίξει εντός έδρας με τον ΑΟ Αγρινίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Αουτσάϊντερ Έσπερος Λαμίας ,εναντίον Διεκδικητή ανόδου, ΑΟ Αγρινίο».

Την Κυριακή 17-02-2019,ώρα 17:00 στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο  Λαμίας, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

Τον φετινό διεκδικητή του τίτλου της ανόδου στην Α2 κατηγορία ΑΟ Αγρίνιο υποδεχόμαστε  την Κυριακή στην πόλη μας.

Η ομάδα του ΑΟ Αγρινίου είναι από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα προς μίμηση, επαρχιακής ομάδας με σωστό project , αρκετά ισχυρό οικονομικό bajet και προς επίρρωση τούτων ,το σύνολο του αποτελείται από παίκτες  έμπειρους και καταξιωμένους στις ανώτερες εθνικές κατηγορίες, με στόχο τον πρωταθλητισμό. 

Η ομάδα μας Έσπερος Λαμίας ,στο επερχόμενο εξαιρετικής δυσκολίας παιχνίδι της Κυριακής είναι το απόλυτο αουτσάιντερ’’. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας.

Θεωρούμε ωστόσο ότι έχουμε χρέος ,απέναντι στο μπαρουτοκαπνισμένο σύνολο του Αγρινίου , να αντιτάξουμε τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου στην κατηγορία, παράλληλα με την απόλυτη συγκέντρωση, την κατάθεση ψυχής ,το πάθος για μια καλή εμφάνιση ,ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Στην  προσπάθεια της Κυριακής, θα θέλαμε οι αθλητές μας και οι προπονητές μας να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των  φιλάθλων της πόλης μας.

Εμείς ως μόνιμοι ακολουθητές ‘’βρέξει ,χιονίσει ‘’ ,θα περιμένουμε και τους μόνιμους  παρευρισκόμενους ηρωϊκούς θεατές  του αθλήματος και τους διστακτικούς συμπαραστάτες του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμου,να παρευρεθούν  και με το χειροκρότημά τους να δώσουν επιπλέον κίνητρο στην ομάδα μας.

Καλό μας παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button