ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ποντίκας: «Δεν είμαστε διατεθημένοι να κάνουμε πίσω για το τηλεοπτικό / Υπάρχουν επαφές για μεταγραφές!»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μην βρεθεί άκρη με την τηλεοπτική «στέγη» του ΠΑΣ Λαμία ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ποντίκας. 

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μην βρεθεί άκρη με την τηλεοπτική “στέγη” του ΠΑΣ Λαμία ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ποντίκας.

Σε δέκα ημέρες ξεκινάει η Super League 1 και το τηλεοπτικό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στις ΠΑΕ και στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Με ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ενημέρωσε πως περιμένει προτάσεις για την τηλεοπτική παραγωγή των εντός έδρας αγώνων πέντε ομάδων (Άρη, Ατρόμητου, Λαμίας, Ξάνθης και Παναιτωλικού).

Όπως γίνεται αντιληπτό τα πάντα είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια για το τι ακριβώς θα συμβεί.

Στο πλαίσιο των εξελίξεων το LamiaNOW επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδαςο οποίος μας τόνισε: “Κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με ακρίβεια για το τι θα γίνει τελικά. Εμείς όπως και οι άλλες τέσσερις ομάδες δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε πίσω σε ότι αφορά τις μειώσεις που προτείνονται από την πλευρά του κρατικού καναλιούΔεν δεχόμαστε μείωση ούτε ένα ευρώ και αυτό είναι κοινή γραμμή. Τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύ συζήτηση, αν θα μείνουμε στην ΕΡΤ, αν θα πάμε στη Nova ή ακόμη και στο Open. Όλα είναι ρευστά. Εγώ αυτό το οποίο θέλω να πω ευθέως στον κόσμο της ομάδας είναι πως δεν θεωρείται καθόλου απίθανο την δεδομένη χρονική στιγμή να μην έχουμε τηλεοπτική στέγη τη νέα χρονιά…“.

-Όσο για το κόστος που θα έχει όλο αυτό για τον σύλλογο και αν θα φέρει και αυξήσεις στα εισιτήρια μας είπε:“Όπως καταλαβαίνετε το να μην έχει η ομάδα έσοδα περίπου 1.5 εκατομμύρια ευρώ είναι μεγάλο πλήγμα. Αυτό πιθανότατα -αν δεν βρεθεί άκρη- θα έχει αντίκτυπο (ενδεχομένως σημαντικό) στις τιμές των εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια,  προκειμένου να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Αναζητούμε ήδη και άλλους τρόπους προκειμένου να μπαλώσουμε την “τρύπα”  αν ο μη γένοιτο δεν βρεθεί λύση. Άλλωστε όπως πρόσφατα τόνισε και ο κύριος Παπαϊωάννου τα διαφημιστικά έσοδα τόσο από την τοπική αγορά αλλά και γενικότερα είναι μικρά και όχι ικανά να παρέχουν βιωσιμότητα στον σύλλογο. Τα έσοδα του τηλεοπτικού στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το Α και το Ω, για να μην γελιόμαστε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ποντικας γιωργος lamianow\

Για να μπορέσει η ομάδα να αντεπεξέλθει χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από όλους. Η ρεαλιστική βοήθεια όμως μπορεί να έρθει από τον κόσμο της. Θέλω να είμαι ειλικρινής ως προς τους φιλάθλους που στηρίζουν τον σύλλογο, αντιλαμβανόμενος πλήρως το δύσκολο των καιρών από πλευράς οικονομικών. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να στηρίξουμε την θέληση του κόσμου να βρεθεί στο γήπεδο. Θέλω όμως να είμαι δίκαιος και ξεκάθαρος. Ενδεχομένως οι τιμές των εισιτήριων να αυξηθούν (ίσως και αρκετά) αν δεν υπάρξει τηλεοπτική στέγη για αυτό ίσως κάποιους τους συμφέρει να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, όμως από την στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό όλα είναι πιθανά“.

-Τέλος τον ρωτήσαμε για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου: “Ήδη η ομάδα έχει πραγματοποιήσει σημαντικές κινήσεις για την ενδυνάμωση της και όπως έλεγα και σε προηγούμενη τοποθέτηση μου να ψάξουν αλλού όλοι αυτοί που λένε ότι θα υποβιβαστούμε. Όσον αφορά τις μεταγραφές επαφές υπάρχουν συνεχώς, ακόμη και τώρα, όσο όμως δεν ξεκαθαρίζει το τηλεοπτικό δεν μπορούμε να μιλάμε ξεκάθαρα. Η ομάδα λειτουργεί κανονικά σε όλους τους τομείς, το ίδιο και στο κομμάτι των μεταγραφών…”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button