Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Δανεικός στον Κολοσσό ο Μωραΐτης!

Κάτοικος Ρόδου θα είναι τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Μωραΐτης, καθώς η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τον Κολοσσό για τον μονοετή δανεισμό του.

Κάτοικος Ρόδου θα είναι τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Μωραΐτης, καθώς η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τον Κολοσσό για τον μονοετή δανεισμό του.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Δημήτρη Μωραΐτη στη Ρόδο. Ο διεθνής γκαρντ θα αγωνιστεί στον Κολοσσό, ενισχύοντας την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη στο πρωτάθλημα της Basket League.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέληξε σε συμφωνία με τους Ροδίτες, για την παραχώρηση του νεαρού άσου, με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε, οι άνθρωποι της Ένωσης θα παρακολουθούν την πορεία του σε καθημερινή βάση κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το συμβόλαιο του Μωραΐτη με την Ένωση έχει διάρκεια ως το 2022 και η συμφωνία του με τους «θαλασσί» έχει διάρκεια ενός έτους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μωραϊτης παραχωρείται σήμερα (17/08) στον Κολοσσό, με τη μορφή δανεισμού, έπειτα από συμφωνία, που συνήψε με τη ροδιακή ΚΑΕ.

Η συμφωνία αφορά στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Δημήτρης Μωραϊτης υπήρξε το πρώτο «project» του αναπτυξιακού Προγράμματος της Διοίκησης της αναγέννησης, που το 2015 αποφάσισε να επενδύσει στα  νιάτα, προκειμένου να δημιουργήσει τις βάσεις για την ΑΕΚ του μέλλοντος. Ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το 2022.

Ο Δημήτρης πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις επιτυχίες των Εφήβων και Νέων της ΑΕΚ,  πρωταγωνιστεί διαρκώς στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, με τα οποία κατήγαγε ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, ενώ συμμετείχε και στις επιτυχίες των Ανδρών της ΑΕΚ.

Πρόδηλο είναι, ότι θα παρακολουθείται στενά και θα αξιολογείται ενδελεχώς από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ ΒC.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button