Άλλα αθλήματαΜπάσκετΣτοίχημα

WORLD CUP FIBA 2019 CHINA | ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ

Βρισκόμαστε σχεδόν δυο εβδομάδες πριν το τζάμπολ της Κίνας και οι αποδόσεις στα μακροχρόνια του τουρνουά είναι ακόμα σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Βρισκόμαστε σχεδόν δυο εβδομάδες πριν το τζάμπολ της Κίνας και οι αποδόσεις στα μακροχρόνια του τουρνουά είναι ακόμα σε ικανοποιητικά επίπεδα. Παρακάτω θα παραθέσουμε σε κάθε κατηγορία τις πιθανές επιλογές κατά την γνώμη μας.

FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο 2019| Δεύτερος Γύρος | Πρόκριση

Σε αυτήν την κατηγορία τα οι μοναδικές επιλογές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι ουσιαστικά οι δεύτεροι του 2ου και του 6ου ομίλου ανάμεσα σε 4 ομάδες. Ρωσία 1.85 και Νιγηρία 1.85 στον 2ο όμιλο. Βραζιλία 1.85 και Μαυροβούνιο 1.95 στον 6ο.

BΡΑΖΙΛΙΑ 1.85

ΝΙΓΗΡΙΑ 1.85

FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 | Να κερδίσει μετάλλιο

Φαβορί για τα τρία μετάλλια της διοργάνωσης με βάση τους δεύτερους ομίλους είναι υποθετικά 7-8 ομάδες. Ελλάδα, ΗΠΑ, Σερβία, Λιθουανία, Γαλλία, Ισπανία, Αργεντινή και ίσως Αυστραλία. Από τα προημιτελικά η λογική λέει πως περνάει η Ισπανία (πιθανόν με Αργεντινή), οι ΗΠΑ λογικά έναν εκ των Αυστραλία-Λιθουανία, οι Σέρβοι κάποιον αρκετά εύκολο αντίπαλο και τέλος μάλλον ένας εκ των δυο, Γαλλία ή Ελλάδα. Όποτε η πιο πιθανή πενταδα  για να φτάσει κοντά στα μετάλλια είναι :

ΗΠΑ με απόδοση 1.05

ΣΕΡΒΙΑ με απόδοση 1.55

ΓΑΛΛΙΑ με απόδοση 3.70

ΕΛΛΑΔΑ με απόδοση 2.15

ΙΣΠΑΝΙΑ με απόδοση 2.15

 

FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 | Ειδικά Διοργάνωσης

Να τερματίσει η ΗΠΑ χωρίς ήττα στην διοργάνωση ΟΧΙ με απόδοση 2.50

Παρ όλο το ταλέντο και την διάφορα ποιότητας ανάμεσα σχεδόν στις περισσότερες ομάδες δεν είναι σίγουρο πως ο Πόποβιτς θα καταφέρει να φτιάξει ένα αήττητο σύνολο. Οι απουσίες είναι αρκετές όπως και αρκετές είναι και οι ομάδες που μπορούν να κοντράρουν την συγκεκριμένη εθνική ομαδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 | Να φτάσει στον τελικό

Με την ίδια ανάλυση βάση ομίλων, δεύτερων ομίλων και προημιτελικών οι ομάδες που αξίζουν να πονταριστούν για μια πιθανή συμμετοχή τους στον τελικό είναι :

ΣΕΡΒΙΑ 2.50

ΙΣΠΑΝΙΑ 4.00

ΓΑΛΛΙΑ 4.00

ΕΛΛΑΔΑ 3.00

ΗΠΑ 1.15

 

FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 | MVP

Εδώ η επιλογή είναι αρκετά δύσκολη αλλά το γεγονός ότι οι στοιχηματικές δίνουν τον MVP  του NBA σε 7.00 απόδοση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Φυσικά  η επιλογή εδώ είναι ξεκάθαρη καθώς μιλάμε για value bet σε έναν παίχτη που θα τραβήξει όλο το βάρος της Εθνικής μας ομάδας. Δυο πράγματα χρειάζονται μόνο και αυτά είναι να είναι υγιής καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά, και η Ελλάδα να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ 7.00

Απο κει και πέρα o Mπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Σερβία) με απόδοση 8.00, ο ΝίκολαΤζόκιτς (Σερβία) με απόδοση 7.00 και ο Ντόνοβαν Μίτσελ (ΗΠΑ) με απόδοση 5.00είναι καλές επιλογές και αξίζουν ποντάρισμα.

WORLD CUP FIBA 2019 CHINA | ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button