Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Βγάζει νέους πρωταγωνιστές

Παρά τις απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μία σταθερότητα που αποτυπώνεται και στο αήττητο σερί του. #slgr #pasgianninafc #πρωτάθλημα #slgrinterwetten

Παρά τις απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μία σταθερότητα που αποτυπώνεται και στο αήττητο σερί του

Μετά από πέντε αγωνιστικές μόνο δύο ομάδες δεν έχουν χάσει στη Super League 1, ο περσινός πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την επόμενη αγωνιστική, μάλιστα, παίζουν μεταξύ τους.

Ελάχιστοι θα περίμεναν και το αήττητο και τους εννιά βαθμούς έως τώρα. Αυτό που δείχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα προς το παρόν είναι μία ομάδα κυνική που ξέρει πώς να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Μοναδική εξαίρεση ίσως ο αγώνας με τον ΟΦΗ. Το οξύμωρο είναι πως σε εκείνο το ματς η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έκανε την καλύτερη εμφάνισή της.

Το να έχεις με ουσιαστικά δύο ευκαιρίες στα πρώτα τρία παιχνίδια επτά βαθμούς, είναι και θέμα ρέντας. Το να μένεις αήττητος και να βγάζεις νέους πρωταγωνιστές παρά τους τραυματισμούς, δείχνει αν μη τι άλλο πως και λύσεις υπάρχουν και χαρακτήρα βγάζουν οι παίκτες.

Ο Κόντε σκόραρε στο πρώτο ματς και στο επόμενο υπέστη ρήξη χιαστού. Ο Γκαρντάφσκι έβαλε το γκολ με τον Παναθηναϊκό και τραυματίστηκε στη Νίκαια. Αμέσως μετά ο Μιλιντσεάνου έβαλε γκολ με τον ΟΦΗ και έβγαλε πρόβλημα και εκείνος. Ακόμη και έτσι βρέθηκε νέος πρωταγωνιστής στο Περιστέρι. Το γκολ το έβαλε ο Μορέιρα, αλλά τη δουλειά άλλοι την έκαναν, οι Παντελάκης και Μίνα. Εννοείται, πάντως, πως πλην των προαναφερθέντων, στην έως τώρα πορεία είναι κομβικοί και άλλοι όπως οι σταθερές αξίες τύπου Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν (και ας ήταν κακός με τον Ατρόμητο).

Κλείνοντας, η χρονιά είναι μεγάλη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατά δήλωση των ανθρώπων του είδε τα λάθη των φιλικών, δούλεψε πάνω σε αυτά, άλλαξε πράγματα και βελτιώθηκε. Το θέμα είναι να μη μείνει εδώ, αφού περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν ακόμη.

Πηγή: Sportime

Διαβάστε επίσης

Back to top button