Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Υπογράφει στην Εουπεν ο Κωνσταντέλιας

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ στη βέλγικη Έουπεν, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. #slgr #paokfc #Κωνσταντέλιας #Eupen #Belgium #slgrinterwetten

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ στη βέλγικη Έουπεν, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Έουπεν για τον δανεισμό του Γιάννη Κωνσταντέλια, χωρίς ρήτρα αγοράς, μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-22.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» θα υπογράψει εντός της ημέρας το συμβόλαιο δανεισμού του στη βελγική ομάδα, η οποία ενισχύεται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς έχει αποκτήσει και τον 22χρονο Γερμανό επιθετικό Τόρμπεν Μουσέλ από την Γκλάντμπαχ.

Καθοριστικό ρόλο στη μετακίνηση του Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ στην Έουπεν έπαιξε ο Μιχάλης Βαλκάνης, ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι ήταν συνεργάτης του Τζον Φαν’τ Σιπ στην Εθνική ομάδα και πρόσφατα εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ της βελγικής ομάδας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button