Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γίνεται «Κρητικός» ο Σαλίμι!

Έτοιμος να εντάξει τον Ιμάν Σαλίμι στο δυναμικό του είναι ο ΟΦΗ.

Σε συμφωνία με τον Ιμάν Σαλίμι για την απόκτηση του έχει έρθει ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να έχουν κάνει γνωστή την πρόθεση τους στην ομάδα του για την πληρωμή της ρήτρας της αποδέσμευσης του.

Έτοιμος να εντάξει τον Ιμάν Σαλίμι στο δυναμικό του είναι ο ΟΦΗ.

Οι ιθύνοντες των Κρητικών έχουν έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος αποτελούσε μια από τις πρώτες επιλογές τους, για την θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ παράλληλα έχουν κάνει γνωστή την επιθυμία τους στην ομάδα του την Τράκτορ να πληρώσουν την ρήτρα της αποδέσμευσης του.

Ωστόσο για να ολοκληρωθεί θετικά η μεταγραφή του παίκτη, θα πρέπει να ξεπεραστούν δύο εμπόδια. Το ένα έχει να κάνει με το εμπάργκο που υπάρχει σε ότι έχει να κάνει με τα εμβάσματα από την Ευρώπη, προς το Ιράν, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με την βίζα καθώς σε χώρες όπως είναι το Ιράν, η διαδικασία που χρειάζεται για την έκδοση της είναι χρονοβόρα.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις, που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσει το θέμα και να κλείσει θετικά η μεταγραφή του παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button