Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Νέος πρωταθλητής ο Stipe Miocic… νίκες για Diaz και Paulo Costa! / Δείτε όλα τα αποτελέσματα του UFC241!

Ηττήθηκε ο Danile Cormier από τον Stipe Miocic και έχασε παράλληλα και τον τίτλο του UFC Heavyweight Champion.

Ηττήθηκε ο Danile Cormier από τον Stipe Miocic και έχασε παράλληλα και τον τίτλο του UFC Heavyweight Champion.

Ο μόνος άνθρωπος που υπερασπίζεται με επιτυχία το πρωτάθλημα UFC βαρέων βαρών τρεις συνεχόμενες φορές θα έχει την ευκαιρία να το κάνει ξανά.

Ο Stipe Miocic κέρδισε μια εξαντλητική μάχη εναντίον του Daniel Cormier στο UFC 241 το βράδυ του Σαββάτου για να ανακτήσει τον τίτλο που έχασε από τον Cormier πέρυσι. Το Miocic (19-3 MMA, 13-3 UFC) χρησιμοποίησε μια μεγάλη αναταραχή για να τελειώσει ο Cormier (22-2 MMA, 11-2 UFC) στον τέταρτο γύρο της κύριας εκδήλωσης στο Honda Center. Ο χρόνος της διακοπής του TKO ήταν 4:09.

“Είδα μόλις κάποια αδυναμία σε αυτόν τον τρίτο γύρο, τότε στον τέταρτο γύρο τον πιάσαμε με το δεξί του χέρι”, είπε ο Miocic. “Ευτυχώς ο Θεός, γιατί αυτή η μητέρα (expletive) είναι σκληρή.” Ο Cormier έκανε μια δήλωση στον εναρκτήριο γύρο καθώς πυροβόλησε για ένα μόνο.

Ο Miocic έκανε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να εκταθεί, αλλά ο Cormier πήρε τον Miocic και τον έφερε κοντά του πριν τον καταθέσει στο χαλάκι για ένα χτύπημα. Από εκεί, ο Cormier πέρασε μεγάλο μέρος του γύρου στον κορυφαίο έλεγχο και ενώ ο Miocic έκανε μια λογική δουλειά να τον συνδέει από κάτω, ο Cormier κατάφερε να προσγειωθεί αρκετά για να εξασφαλίσει τον γύρο.

Το δεύτερο, όμως, μετατράπηκε σε μια απόλυτα βίαιη υπόθεση, καθώς το δίδυμο διέθεσε γροθιές πλήρους δύναμης για 5 λεπτά. Κανένας ανταγωνιστής δεν φαινόταν να ανησυχεί πολύ για την άμυνα, καθώς ο Miocic έριξε τα μεγαλύτερά του πλάνα στη σειρά, ενώ ο Cormier προσγειώθηκε σε κακή βολή όταν έκλεισε την απόσταση. Ο ρυθμός επιβραδύνθηκε λίγο στην τρίτη.

Miocic κοίταξε το πιο φρέσκο ​​από τα δύο δεδομένου ότι προσγειώθηκε πιο συχνά από Cormier, και σημείωσε επίσης την πρώτη ματαιώνοντας του αγώνα. Ο Cormier, για να είναι σίγουρος, προσγειώθηκε αρκετά πλάνα για να κρατήσει Miocic ειλικρινής, αλλά ήταν σαφές ότι άρχιζε να ξεθωριάζει Από την τέταρτη, η παλίρροια είχε σαφώς μετατραπεί στην εύνοια του Miocic. Αυτός πήρε το ρυθμό και πρόσθεσε πυροβολισμούς σωμάτων στα οποία ο Cormier δεν φάνηκε να έχει απάντηση.

Ο τερματοφύλακας ήρθε όταν ένα μεγάλο ζευγάρι δεξιών χεριών κούνησε τον Cormier πίσω στο φράχτη και ο Miocic άνοιξε στο Cormier, μέχρι που ο διαιτητής Herb Dean κτύπησε τον αγώνα. «Ένιωσα σαν να τον έβλαρε», είπε ο Miocic για τα πλάνα του σώματός του. “Τα χέρια του έπεφταν και άρχισα να έρχομαι πάνω από την κορυφή. Ο προπονητής μου είπε να χρησιμοποιήσει αυτό το δεξί χέρι. … Ήξερα ότι τον πληγώνω. Τα χέρια του πέφτουν περισσότερο. Απλά πήρε να συνεχίσει να εργάζεται, να συνεχίσει να εργάζεται, θα αφήσει κάτι ανοιχτό. Τον πιάσαμε με το δεξί χέρι.

“Με τη νίκη της 15ης καριέρας KO / TKO, ο Miocic έχει κερδίσει επτά από τους τελευταίους οκτώ αγώνες του. Ο Cormier, ο οποίος είχε κερδίσει μια νίκη επτά αγώνων, έχασε το βαρέων βαρών για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο μαχητής που είχε σημειώσει ένα πρώτο γύρο νοκ-άουτ στο UFC 226 για να κερδίσει τη ζώνη υπαινίχθηκε πιθανή αποχώρησή του στη συνέντευξη μετά τη μάχη χωρίς να διαπράξει κανέναν τρόπο. “Δεν παίρνετε αποφάσεις που βασίζονται σε συναισθήματα, αλλά αυτό είναι ένα σκληρό χάπι για να καταπιεί”, είπε ο Cormier. “Σε ηλικία 40 ετών, ξέρετε, με πολλές άλλες ευκαιρίες, πρέπει να μιλήσω με τη σύζυγό μου και πρέπει να λάβουμε μια παιδαγωγική απόφαση για το τι θέλουμε να κάνουμε”.

Πλήρης αποτελέσματα UFC 241:

Stipe Miocic def. Daniel Cormier μέσω νοκ-άουτ (γροθιές) – 4ου γύρου, 4:09 – για να κερδίσει τον τίτλο βαρέων βαρών

Nate Diaz def. Anthony Pettis μέσω ομόφωνης απόφασης (30-27, 30-27, 29-28)

Paulo Costa def. Yoel Romero μέσω ομόφωνης απόφασης (29-28, 29-28, 29-28)

August 17, 2019; Anaheim, CA, USA; Paulo Costa lands a hit as Yoel Romero defends during UFC 241 at Honda Center. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Sodiq Yusuff def. Gabriel Benitez μέσω TKO (γροθιές) – 1ος γύρος, 4:14

Derek Brunson def. Ian Heinisch μέσω ομόφωνης απόφασης (29-28, 29-28, 29-28)

Khama Αξιόπιστος Def. Devonte Smith μέσω TKO (γροθιές) – 1ος γύρος, 4:15

Cory Sandhagen def. Raphael Assuncao μέσω ομόφωνης απόφασης (30-27, 30-27, 29-28)

Drakkar Klose def. Χρήστος Γιάγκος με ομόφωνη απόφαση (29-28, 29-28, 29-28)

Casey Kenney def. Μάνι Μπέρμιντεζ με ομόφωνη απόφαση (29-28, 29-28, 29-28)

Hannah Cifers def. Jodie Esquibel μέσω ομόφωνης απόφασης (29-28, 30-27, 30-27)

Kyung Ho Kang def. Ο Μπράντον Ντέιβις με απόφαση διάσπασης (29-28, 28-29, 29-28)

Sabina Mazo def. Shana Dobson μέσω ομόφωνης απόφασης (30-24, 30-25, 30-25)

Διαβάστε επίσης

Back to top button